1. Önportré arc nélkül

Önportré arc nélkül

Ez az első lecke a Látszótéren, ami egyben a bemutatkozás is. A leckéknél nincs leadási határidő, tehát minden feladat folyamatosan beküldhető. Viszonylag egyszerű a téma. Olyan fotót várunk, amivel bemutatkozol itt a Látszótéren. Két kikötés van. Az egyik, hogy az arcod nem szerepelhet rajta. A másik, hogy valamelyik testrészednek viszont szerepelnie kell a képen. Az is fontos, hogy saját magad készítsd el a leckét, nem pedig valakit megkérni, hogy készítsen képet rólad. 

Tehát készítsd el a magad bemutatkozó fotográfiáját, ha kész vagy, akkor töltsd fel hozzánk. Adj neki címet is, és jó, ha pár szót írsz hozzá kísérőszövegnek. A feltöltött munkák folyamatosan kerülnek fel ide a szakkörbe, az elemzések pedig kis idővel később születnek meg hozzájuk, hogy addig is legyen idő és mód róla a kommentárokban beszélgetni. Ezt kérjük is, hogy elemezd, értékeld a többiek munkáit is, ne csak egy-két szóban, hanem lehetőleg úgy, hogy abból az alkotó is épülhessen.

Ami a technikát illeti: a kép mérete minimum 800 pixeles jpg, ne használj erős tömörítést. Videónál pedig 4:3-as képaránynál legalább 600x450, 16:9-es formátum esetén pedig legalább 800x450 pixel, vagy mov, vagy avi, vagy wmv formátumba készítsd a mentést, 50 megabájtnál több ne legyen egy file mérete.

Kattints ide a feltöltéshez!