365/73 - A lényeg

Sziasztok! A heti feladat címe: A lényeg. Nagyon sokrétű lehet a dolog, és nem szeretnék senkit lekorlátozni, de én itt arra gondolok elsősorban, hogy nektek mi az, ami a legjobban számít, hogy hogy élitek az életeteket, vagy hogy mi a személyiségetek fénypontja, stb. Így reményeim szerint a héten szép mély képeket fogunk kapni, és talán kicsit jobban megismerhetjük egymást! (A "hogy ragadjon a bélyeg" típusú megoldásokat kérném mellőzni, köszönöm! :D )

Hozzászólások

[beírtam a mai kép alá is, de megírom ide is, biztos, ami biztos]
Kedves Mó! Ma az utolsó napon szeretném megragadni az alkalmat és azt mondani neked: bocsi. Tök jó témát találtál ki, de tényleg! És úgy sajnálom, hogy nem tudtam érdemben hozzájárulni, pedig olyan aranyos és lelkes volt, ahogyan azt írtad, hogy mély képekre számítasz... Az még hagyján, hogy egész héten téves nyomon voltam, mert nem jól emlékeztem a feladvány szövegére és így a saját lényegem helyett a minden lényegét kajtattam végig, de még csak meg sem tudtam megmutatni. De hogy talán mégse vesszen kárba a téma, akkor legyen ez az én megoldásom: személyiségem fénypontja a félreértés és a világ lényegének keresése és meg nem találása. Ez az utolsó pedig valami olyasmi szeretne lenni, mint egy afféle ön-memento - semmi extra - a leggyűröttebb körülmények között is egésznek, simának maradni. Vagy valami ilyesmi. És tényleg bocsi!

Hogy kinek mi a lényeg, az nagyon szubjektív. Talán ennek a feladatnak az a lényege, hogy gondolkodjunk rajta, és már ezért megéri. Szerintem... Fennakadni dolgokon meg mindig lehet, csak nem mindig érdemes. Szerintem... Csupa érdekes megközelítéssel találkoztam a héten, így azt gondolom, hogy megvalósítható volt a feladat, és nagyon köszönöm mindenkinek, aki mélyebben foglalkozott a dologgal, ügyesek vagytok! :)

Ahhoz azért nagyon jó fotósnak kell lenni, hogy sikerüljön olyan képeket kezíteni ami nem rólad szól hanem arról amit fényképezel.

Valószínű, hogy rosszul fogalmazok. Szerintem ebben a kategóriában nem sok kép van itt a 365-ben. De azt csináltok, amit akartok! XD (A "hogy élitek az életetek" arra vonatkozik, hogy a lényeg fényében... de így sem biztos, hogy érthető vagyok...)

Elsőre én is erre jutottam, amire Szilárd, de alapvetően nyilván ennek tudatában kell fogalmazni, újrafogalmazni.

Hát így nekifutva ahogy írod, az eddigi összes képem ebben a kategóriában van.

Ismét az az érzésem, mint az Igazi férfi témánál, hogy fogalmam nincs, hogy mihez kezdjek ezzel. Remek feladat! :)

Új hozzászólás