Hozzászólások

Hehe. Kortárs lírakötet címe lehetne. 

Szándékos arányt olvastam, tetszik. 

Régen én is mértem magam, hasznos dolog, mert ad némi kontrollt. Aztán lemerült az elem, elköltöztem, nem tudom, hol a mérleg... Azt gondolom, a jóga majd jót tesz a százalékos arányomnak, de nem biztos. Mindenesetre tetszik, hogy van reggeli rutin. 

Nem István, tévedsz, bocs. Ez nem a legfontosabb képem, nincs is kedvem védeni, minek, de egy dolog biztos. Van rajta kb 4 képelem. Ha te 4-ből nem dekódolod, mi van, az nem az én hibám. És nem, én nem így elemzek. Nagyon nem így. A pocak az pocak, ha akarod, ha nem. Mi más lenne, a tököm? Vagy a fejem búbja? A kép elég egyszerű nyelven mesél. Ha ki akarod tekerni, akkor persze ez lehet a dalai láma lúdtalpbetétje is, de azért nem hinném, hogy erről lenne szó. Humor meg... volt? Hol? 

Elfelejtettem, hogy konvergál a 0%-hoz a humortartalmad most. Bár lenne az 46% most! :) De rendben.

A pocak ha akarom pocak, ha akarom nem. Aztán értem hogy a FAT zsír, de miért kellene értenem, ha fotóról beszélünk? Pláne meg hogy nem ismerek ilyen mérlegeket, maradi vagyok, nekem a mérleg kilót mutat. Abból a bolhányi % jelből kellene dekódolnom?

Szóval mindez ilyenekről Te szoktál beszélni - gondoltam mindezzel szembesítelek, hogy érezd Te is :) De csak viccnek szántam. Nem ismered a szmájli jelet? De mindegy, dehogy akarok kötözköni! Bocs, hogy azt hittem szabad leírnom amit gondolok! (na ez kötözködés volt! :))

 

 

István, te most hülyeségen kötözködsz, inkább azt mondom, hogy bosszantó, hogy nem olvasod a képet, nem is nézed. Tényleg nem látod, mi van a képen? Egy pocak, két pipecke láb áll egy mérlegen, ami azt mutatja, hogy FAT(%) 46.0. Komoly a kérdésem, hogy mit kell még magyarázni? Nem kell olvasd a leiratot, de a FAT mint szó, azért csak megvan, nem? És a fat az zsír is, meg kövér is.... jajj, ne már, hogy ezt el kell magyarázni.

István, pedig ott van a képen! SZÁZALÉK. testzsírszázalék. Azt nem tudom ez a kütyű ezt hogy méri, de ilyen van.

Ja :) a leíratot sokszor nem veszem észre, örülök, hogy látom a fotót szemüveg nélkül :)) Amúgy a 46 erősebb a szép parkettánál. De ettől még nem tudom, mi az a 46... kiló? liter? molekula? Szóval érted?

István, ott a leiratban. Élethelyzet. "Minden reggel..." Picit dokumentarista is, de nem vegytisztán az, túlemgy azon. Hiszen szép rajzos a parketta, van ott tükörkép, ami lehet egyfajta szembenézés önmagunkkal.

Ez mi ez, értem hogy zsír, de mi az hogy 46, és miért érdekes fotográfiailag??? :)))

Új hozzászólás