365/75 - Városban

Szeretek autót vezetni, szeretem a várost, a villanásnyi meglepetéseket, ahogy a lány le nem tudja venni a szemét a Hősök terén az angyalról, eleve az Andrássy út, a Hősök tere, az egyetlen értelmes sugárút a városban, nekem ez lényeges.

Hozzászólások

Persze, tudom. Nekem is nehezen megy.

Igen, abban sok minden benne van a lényegből, de most újon kell gondolkodni, bár elég nehezen megy, bevallom, ez megy a legnehezebben eddig.

Nekem pl. a mostani 365-ös nyitóképed nagyon-nagyon passzolna ebbe a heti feladványba. (Most újra megnéztem, és valami egészen szuper.)

Dehogynem. A lényeg, hogy szeretek a városban autózni. Momentán ebben. De ettől még úgy itt hagynám ezt az egészet, vissza se néznék. Na, majd arról is próbálok. nem tudom.

Akkor mégsem ez a lényeg...

Na ja, csak ha én elmennék, asszem jó ideig nem jönnék vissza, főképp mert ennél az egésznél a szabadság és emberség sokkal fontosabb.

Igaz. Hozzávehetjük még azt a menőséget is, hogy a kontinensen ezen a sugárúton futott az első földalatti. A képpel kapcsolatban értem a párizsi hasonlatot, a sok autó olyan mintha a diadalívnél lenne. A mi kis Champs Elissées-énk. Nekem a dunapart is nagyon adja még valamelyik budai magaslatról, vagy a nagyobb hidakról. Csak kapkodja az ember a fejét milyen jó ez. Sokáig nem így gondolkodtam. Mostanra megtanultam értékelni. El kellett ahhoz menni kicsit, hogy helyre kerüljenek az értékek. Vagy csak öregedni :D

Az egyetlen olyan rész nekem, ami úgy kb olyan, mint egy nagyváros, akár lehetne Párizsban is.

Egy pár kilóméter a századfordulós európai nagyvárosból.

Új hozzászólás