Hozzászólások

Az is! (És nem csak azért mert egy hangszert rendbehozni, és nem a kuka mellé tenni kell…)

Nekem ez a kép barbár. Mármint amit mutat.

Hát ja. Kb másfél éve vettem egy dobgitárt, egy Cort-ot, és tényleg. Ezt az Orpheust egy kis gyakorlás után már hangolni kellett, tök pontatlan is volt a bundozása, valahol persze megvoltak az üveghangok, csak nem volt vele szinkronban a bundozás, stb :) De nem is erre volt kitalálva, hanem hogy mindenkinek lehessen. Nem volt mobil, meg számítógép, és tök evidens volt, hogy vagy foci, vagy pötyögés a gitáron. Valahol ez a kép ennek a kornak a végét is mutatja, manapság minden olyan profi és tökéletes, az ember elszégyelli magát a maga tökéletlenségével. És jó, hogy ott van az a zsömle is - már hogy a színe miatt.

Tetszik a kép! Milyen érdekes lenne, ha egy időgéppel vissza lehetne vinni a 25 évvel korábbra a mostani kínai hangszereket (ami a mostani legolcsóbb kategória) hatalmas kincsek lennének az akkori Orpheusokhoz, Jolanákhoz, Amatikhoz képest! Annyival jobbak most az olcsó kategóriás hangszerek, legyen az gitár, szaxofon, dob, bármi!

Úgy tűnik, ez egy klasszikus Orpheus betegség, hogy a ragasztott húrláb törik le erről a gitárról. Ilyen volt az én első gitárom is, és ugyanígy fejezte be. De hogy a képről is: igen sok tartalmi mondandó van benne. ÉS tetszenek a színpárok is

Új hozzászólás