Hozzászólások

Tudom tudom, erre magam is rájöttem. :) Remélem nem fog megsértődni, de neki is mondtam, hogy ő volt eddig a legnehezebb esetem :)

Zoli, tudod, mit gondolok arról, hogy mire van vagy nincs idő. De. Azt mindenképp javaslom, hogy olyannal gyakorolj portrézást, aki nem áll közel hozzád. Menyasszonnyal, bár kézenfekvő, de rossz ötlet, ha nem akarod megbántani őt, akkor ne ő legyen a modelled.

Igen, jobbról valóban sok. Az önportrézás tényleg kellene, de arra most nincs energiám

Jobbról elég durván túl van ez világítva, a vágás alul nem jó, felül sok a hely, a gesztus meg, hát, nem tudom, mit akartál ezzel üzenni, de ami átjött, az nem egyértelműen pozitív. A zsebben a kéz és a kifordulás testgesztusa elutasítás. Az arc a száj, ez az úgynevezett mosoly, ez nem a kedves és megértő, hanem a türelmetlen, bizalmatlan mosoly, ha beszélgetés közben így nézne rám valaki, biztos megkérdezném, mi a tosz bajod van azzal, amit mondtam, hé. Szóval talán Zoli kicsit vissza kéne ülni a padba az önportrézásra, mert fontos lenne felismerned és raktároznod, hogy melyik gesztus neked milyen érzet belülről és az mit ad, mit mutat kívülről, hogy amikor majd modellel dolgozol, ne menjen félre az üzeneted.

Szilárd, nem biztos, hogy értem mire gondolsz. Ez a kép, mint heti megoldás?

István, jól megállapítottad a dolgokat :) Jobbra volt a főfény, balra is volt, csak ernyővel, lágyabban. A bizalom meg... a menyasszonyomnak csak van már bizalma... :) A türelmetlenséget is nagyon jól látod. Nem volt egyszerű fotózás. Plussz hirtelen is jött és az időnk is kevés volt.

Zoli, ez szép, és a precizitás fele törő munka egy kedves ifjú hölgyről. A modell rendezői jobb orcáján van egy erősebb árny. Gondolom a fényforrás jobbra volt a vállsíkja mögött. Másik oldalon kellemes szórt vayg visszavert fény van.
Más. Van egy félmosoly is pont ezen a jobb arcfélen. A tekintet nagyon szép, mély, látszik a modell bizalma irányodban, de az a mosoly így most icicpicit a türelmetlenség érzetet sugallja. Erre erősít rá a szűk naciba félig dugott kézfej is.
Ez a vörös testhez álló felső nagyon jó, de mintha a melltartó kicsit kirajzolódna alatta.
Viszont nagyon jó a kikandikáló fül, az tovább viszi az arc ívét, és a maga kapottságával természetességet hoz, szépen rajzolódik a nyak is, megjelenik a kulcscsont, szóval csomó fontos részlet nagyon jól megvan!

Új hozzászólás