Hozzászólások

Az nem baj szerintem. Én építész vagyok, nekem illik ismerni. Ha tetszett vagy isnpiráló a munkája, annak meg csak örülök!

tyűha, bár rá kellett gugliznom, de köszi :)

nekem biztos valami jó szögben állhatott a monitorom, mert a keretet elsőre nem is láttam! kicsit bedöntve tényleg ott lapul. A vonalak a kompozíció szép nyugodt. a keret tény, hogy tré. anélkül john pawson is megirigyelné :D

Lehet hogy próbálkozok :-)

Ennek a képnek az a baja, hogy szűk, egyébként egy kellemes minimál lenne, de szűk, nagyon. Dee jó ez, próbálkozz csak! ;)

Ennél minimálabb és az ember kattintás előtt elhatározza hogy az lesz. Én csak meglőttem plusz egy EV-vel hogy fehér legyen. De mondom, utólag én is gondoltam rá hogy ki kellene szedni a keretet.

Milyen az a kifejezett minimál, ha ez nem?

Ezt a vignettálás dolgot nem értem most. A keret alatt meg a kapcsoló szélét érted? Lent meg jobbra? Az csak azért olyan mert úgy esik rá a fény. Bár eszembejutott hogy ki kellene szedni, de, aztán idő hiányában úgy hagytam. Ez meg nem az a kifejezett minimál. Inkább csak arra hajaz.

hát igen, az ördög a részletekben lakik, és a minimál nehézsége is ez, hogy sokkal látványosabb ha valami nem oké. Ha van keret, legyen keret. Ha nincs, ne legyen. Azt a kurva vignettálást meg el kéne már felejteni, az sokszor csak arra jó, hogy szar kompozícióból próbálgassunk jót csinálni. (Itt is bejátszhat ez a probléma a felemás kerettel.)

Új hozzászólás