Hozzászólások

Nem tapostál bele semmibe, örülök, hogy írtál.

Igen, az fontos, hogy értsétek, amikor hozzáírok egy képhez valamit, nem kérdőjelezem meg a nyilvánvalót vele, a technikákra próbálok koncentrálni, más vayg alaposabb technikával hogyan lehetne kifejezni azt, amit amúgy a képen vélek felfedezni. Aztán persze van, hogy nem azt fedezem fel, amiért ott van, de annyira szeretnék szabadon beszélgetni, és nem félni hogy valamibe beletaposok. Az esszenciális őrület tényleg jó kifejezés, és azt tényleg benne hagynám.

Esszenciális őrület? :) Hát igen, az valóban van benne(m). Magam sem tudom, miért pont ott vágtam... az eredeti képen megvan a száj, de valahogy sokkal kevésbé érdekes, mint a szem, a homlok és a haj, szóval nyissz, levágtam. Köszi, hogy írtatok.

Fene tudja. Lehetne ebből akár vágással, akár átkomponálással másik képet faragni. És azt se gondolom, hogy ez lenne Kriszta legjobb képe így összességében. De van benne valami esszenciális őrület. És az meg olyan, hogy emiatt belefér a komponálás csálésága is.

Ha a fáradtság és gondterheltség üzenete a fontos, az megjött. De valahogy a vágás... pont ott a száj szélén... úgy érzem, ha már ez a döntés, hogy a száj lemarad, akkor talán egy picit fentebb kellene, és talán fentről is lehetne kicsit kevesebbet. Remélem, Zsolt segít itt nekem is ebben a kérdésben.

Új hozzászólás