Hozzászólások

Ja, és 0.10 az másnap van, akkor is, ha te éjszakázni szeretsz, mert a szoftver 0.00-ról már másnapra tesz bármit. És nekem kell kézzel átállítani. Ezt magyarázom hónapok óta, láthatóan kevés sikerrel. És nem, nem akarok senki kedvéért este 11 után látszóterezni, még ha ez nem is megbocsátható lazaságnak tűnik a részemről, akkor is így van.

Mariann, akkor neked is feladom feladványnak, hogy keresgess a képeidnél a hozzászólásaimban, hányszor írtam le az elmúlt hónapokban azt, hogy napi feltöltés, aznapi beküldés. Ezek szerint te se olvasod, ha írok. Szuper.

A 3. pontot ma délben írtam át, hogy ezen ezek után ne legyen vita. Mellesleg kérdés az, hogy szerinted csak nektek jár az, hogy akármit csináltok, ha valami nem jön be, változtassatok, de nekem, ha nem jön be a gyakorlatban valami, tűrnöm kell, hogy szar, ugye?

Ezért nem értettem én se a leb@szást :) Én 0:10-kor töltöttem fel képet :(

Hm, tegnap még a 3. pontban a "másnap estig" szerepelt, akartam is szólni, hogy javítani kéne.

Mondom, hogy elmebeteg vagyok, na. :)

Kriszta, tedd meg, hogy összeszámolod, hányszor írtam le neked, hogy napi kép, aznapi napi feltöltés.

Ja, most látom, hogy aznap estig, akkor én vagyok az elmebeteg, hagyjuk is.

Lehet, hogy egy hülye, szerencsétlen, egocentrikus, depressziós, gyászóló, csóró picsa vagyok, de elég keményen és bejelentett fizetésért dolgozom ebben a nyomorult országban kisgyerek mellett napi 8 órában, és nektek utaltam az 1 százalékomat, ami több, mint havi 500 ft, mert úgy gondoltam, hogy ennyit tudok adni, és ezt meg is adom. Amikor ebbe a projektbe másodszor is belekezdtem, nekem számított a biztatás, és komolyan gondotam, hogy vállalom, amiben megállapodtunk: http://latszoter.hu/szakkor/24-hetihegyi..., 3. pont, és komolyan gondoltam, hogy ez az oldal fontos értéket képvisel. Ezt most is így gondolom. De még egyszer mondom, pontosan tudom, hogy ezt sokszor nem sikerült tartani, de mégsem érzem jogosnak ezt a hangnemet és ezt a lebaszást.

Kriszta, miután kábé összesítve huszonhatodszor kérem, hogy az aznapi képet aznap töltsétek fel, komoly, hogy arra hivatkozol, hogy nem így van? Hehh, ez vicces. Akkor ezek szerint, amit eddig írtam mondjuk kifejezetten a te képeid alatt neked, el se olvastad?

Mellesleg el is magyaráztam, miért kérem: mert ha több kép jön és még a dátumot is át kell írjam, el fogom baszni, utána meg javíthatom, dupla-tripla munka. Hogy ebben mit nem lehet megérteni és miért nem lehet elfogadni, fel se fogom.

Persze nektek megvan a magatok gondja, élete, nyűgjei, ami miatt csúsztok, elfelejtitek és a többi kifogás, ezeket én vegyem tudomásul, de ha én kérek valamit, az le sincs szarva. Ez kábé ugyanaz, csak pepitában, mint amikor segítséget kérek az oldal fenntartásához az Alapítványnak és lassan két ember az, aki egyáltalán valami támogatást ad, mert a többieknek nincs havi 500 forintja, és nyilván, ami ingyen van, az nem fontos, meg amikor rádióadás van este, persze a többség oda se bagózik, mindegy, mi van, nem érdekli, gondolom jobb műsor van a tévében, a hetihegyikre is kábé ugyanaz a 3 ember ír, ha ír, és az évi egy alkalomra, amikor főzés van, lepkehálóval kell összeszedni segítőket. Fura egy világ lett ez.

Lehet, hogy valahol lemaradtam, de én arra emlékszem, hogy az aznapi képet másnap estig kell feltölteni. Tudom, hogy nekem ez sem mindig sikerül, de akkor sem értem, miért kell még tovább szigorítani szabályokon. Nekem sokat jelent a Látszótér, még ha nem is pont ugyanazt, amit értelmezésem szerint szerinted kéne jelentenie, és elszomorít, hogy ennyire a szívedre veszed, ha az aznapi képet aznap éjjel 3-kor vagy 4-kor töltöm fel. Ezúttal nem érzem jogosnak a lebaszást.

Kriszta, ígérem, nem fogok többet szólni, se neked, se másnak azért, mert nem aznap tölti fel a képeit, amikor csinálta és ezzel nekem okoz többletmunkát, mert ha ezt nem értetted meg ennyi idő alatt, esélyét nem látom, hogy ez változna. Viszont a magam munkáját és főleg idejét tartom annyira értékesnek, mint a tiéd, amit ezzel töltesz, szorozd meg hússzal minimum, úgyhogy az lesz innentől, hogy aki nem tölti fel a munkáit időben, annak én sem fogok vacakolni azzal, hogy melyik napi is a képe, megy fel ahogy épp aznap sikerül és kész. És még egyszer, ez nem csak rád, hanem mindenkire vonatkozik. Kivétel Szilárd, aki az időzóna eltolódás okán evidens, hogy akkor tölt, amikor nála ez adott időben.

Új hozzászólás