Hozzászólások

0
Értékelem!

Köszönöm szépen István. Majd legközelebb többet agyalok rajta.

1
Értékelem!

Úgy értem, hogy volt egy nagyon gyors lefolyása bennem, ahogy ránéztem. Megláttam jaj de érdekes, mennék tovább. Pedig ígéretes. Kb ennyi. 5letem nincs sajnos, ez így szűk látócső nekem. Lehet, hogy ennyi volt ott benne, ezt nem tudom.

0
Értékelem!

Köszönöm! Nekem is mindjárt ez jutott az eszembe. Kivilágosítottam a sötétebb részeket, meg megfordítottam, de nem tetszett. Ezért is az eredetit osztottam meg. István, tudnád pontosítani azt az instantot? Mi az ami még hiányzik? 5let? Akkor legközelebb figyelek rá.

0
Értékelem!

Ezt így szerintem nem jó megfordítani. A bicaj iránya és a nagy fade miatt sem, az nem mutatna jól felül. Viszont van egy instant érzetem, pedig tök jó az alapadottság.

0
Értékelem!

De miért akarjátok megfordítani? Poénból?

0
Értékelem!

Nekem is tetszik. Jók a fények a fán. Én is megfordítanám.

1
Értékelem!

Érdekes ez a két struktúra ahogy találkozik. A poén is jó, ezzel a kék színnel sárga visszaverőkkel a bicaj a vízben. De valahogy úgy érzem, nincs teljesen kiaknázva. Érdekes lehet pl megfordítva is, de ahhoz túl sötét ez az alsó rész ami akkor felülre kerülne. Szóval valahogy valami, nem nagy dolog, de még egy reszelőnyom hiányzik nekem, hogy igazán elkapjon.

0
Értékelem!

Gondolatokat, kérdéseket kiváltó kép ez Peti, szép, tetszik.

Új hozzászólás