A háromszög körösítése

A háromszög körösítése

Azt hiszem ez a maximum amit ki tudok hozni ebbol, ha nem talalt, akkor osszegyujtottem egy marek kesztyut es abbol fogok valamit osszerakni ugyanerre a temara. Lehet, hogy harom pohar italbol nem tudok beszelgetest meg hangulatot csiholni hiaba erolkodok.

A helyzet az Szilárd, hogy én visszamennék a helyedben, és még egy kísérletet tennék. Az előzőhöz képest ez nagy előrelépés, szuper, hogy a műbőr felület csillogása ennyire anyagszerűvé teszi a székeket, jó az asztal műmárványa is, abszolút jól megfogtad ezt, és jók a ritmusai is ezeknek a tárgyaknak. A megoldás pedig az, hogy az asztalt illetően a logikát kapcsold ki. Hiába három az a csésze, meg citrom, meg tej, meg ropi, meg szalvéta, ez lehet, hogy a valóságban mind elfogyasztásra került, de az asztalt is kezeld úgy, mint egy geometriai feladványt. Kevesebb több lesz. Egyszerűsíts. Például két csésze, teával, egy tányér citrommal, és kész. Se kanál, se szalvéta, se ropi. Legyél türelmes és megládd, meglesz ez. Ismétlés. (hegyi)

Hozzászólások

37
Értékelem!

Jo, akkor szombaton koradelutan megint megprobalom.

34
Értékelem!

Az finom, az a szerepe. Amugy kepileg szerintem az alatta levo szalveta van rosszul beallitva, na majd legkozelebb...

37
Értékelem!

Sokkal jobb ritmusjatek az elozo megvalositasnal, habar a kanalak meg az az ize, ami vagy fahej vagy ostya(penko) -na azok azert nem nagyon mukodnek kozre, illetve utobbi szerepe szamomra tisztazatlan.

Új hozzászólás