Kata lányom

Kata lányom

A kép Kata lányom ötlete alapján készült. Egy barátomtól kaptam ajándékba az óriási nagyító lencsét, és ki akartuk próbálni, mire lehetne használni.

Zseniális. Így, ahogy van tökéletes a megoldás, nagyon jó az a geg, amit észrevett Mariann, még akkor is, ha az ötlet a Katáé volt. Kiváló humorforrás is, szürreális is, és portrének is abszolút megállja a helyét. Köszönöm szépen. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Tök jó ötlet! Kutat az ember, hogy most mi, hogyan, merre megy a fény, de ott van minden fontos felnagyítva, a kezek is közel... Együtt van rajta minden rész szerintem. :)

Erre is igaz, amit Zsolt képéről írtam! Nagyszerű megnyilvánulása a fotó műfajának!

Tetszik! Sok ilyen van de mégis eredetinek tűnik nekem. Leginkább a tükröződés miatt működik nálam; úgy nem pont vidám a végkicsengése, de a tekintet sugall valami egészen más természetűt!
grat!

köszönöm a hozzászólásokat, kicsit lök talán az önbizalmamon.

Gratulálok!

Én is gratulálok. :)

Ágnes, mikor megláttam, egy pillanatra nem kaptam levegőt, és nem mertem hinni a szememnek, utána meg örömködtem. És köszönöm a szavakat is, örökre elraktam őket magamnak.

Köszönöm, Dóri.

Gábor, neked is köszi :)

Gratulálok Mariann, és teljesen egyetértek Ágnes indoklásával is! :)

Mariann, gratula!!

Gratulálok én is, Mariann! :)

Mariann, hidd csak el, hisz megérdemled :)

Kedves Mariann! Gratulálok én is, ez egy remek fotó, megérdemelten lett a hónap képe!
Fiúk, örülök, hogy úgy látom, nem lett igazam :)

Szia,

Szerepek című műsoromhoz ezt a képet választottam.
Clio

Szia Mariann! Küldtem neked egy zeneszámot a Maratoni adásban. Itt meghallgathatod http://latszoter.hu/radio/szent-ivan-eji... az első részben, kb a 35. perctől. De az összes percet hallgathatod :)

Új hozzászólás