Megérkezett a nyereményMegérkezett a nyereményMegérkezett a nyereményMegérkezett a nyereményMegérkezett a nyeremény

Tudósítás, képileg, némileg, KÖSZÖNÖM!

Kedves képsor, elmeséli a történetet, hozzám a legelső kép gesztusa áll a legközelebb. Kedvelem azt a Ferit, akit ott látok. Ha nem szorgalmi lenne, csillag is lenne. (hegyi)

Hozzászólások

36
Értékelem!

Kedves István! Én is ezt Kérdezem Gy.I.-tól, értelmezhető választ nem kaptam. Tedd fel neki ezt a kérdést a facebookon vagy emailben (gyarfas_istvan@index.hu), érdekelne mit válaszol, mikor lehet már letölteni a Spotifyról vagy az iTunesból! Egy hónapja ígéri, hogy nekiáll, és megcsinálja. Én belefáradtam, hogy elmagyarázzam neki, hogy a CD-nek akkor van értelme, ha le lehet tölteni… (Főleg, hogy a CD csak a lakásán kapható) Remélem egyszer megcsinálja, szerintem 1-2 óra alatt ezt el lehet intézni. Hajrá, és sajnálom!

41
Értékelem!

Kicsit a gyors ötletmegvalósítás a minőség rovására ment, de így őszinte. Köszönöm a kommenteket!

30
Értékelem!

Ez a képsorozat klassz lett Feri! Közvetlen, érthető, átélhető!

Zoli, a lemez engem is nagyon érekel, hol tudom megvenni? (Rákerestem a neten, de még olyan ropogós lehet, hogy nem találom. Online jellegű vásárlás, letöltés is érdekel!)

49
Értékelem!

:D Köszi, hogy vetted a fáradtságot, és elkészítetted ezt a „szorgalmi“ fotósorozatot! Úgy látom, hogy jó helyre került a CD! Kellemes zenehallgatást!

Új hozzászólás