Önarckép kutyával

Kifogyhatatlan a téma.

Ez egy kurva jó kép. Tiszta Tarantino, ha akarom, amint elveszed a kezed a kutyáról, szét fog tépni, ez biztos. Oké, ez vicc is lehet, de az érdekes, hogy ettől függetlenül van egy feszültség a képen, bár látszólag a pózod nyugalmas, meg a kutya is, de pont ez a kéz, ami tartja őt, ez okán lesz az egészben egy olyan érzet, hogy nem tudni, mi lesz, ha nem tartod őt nyugalomban. Ami problémám, hogy a kutya arca be van bukva. Hogy ez az utómunka okán lett így, vagy sem, nem tudom, keményebb, mint nekem kényelmes lenne. És még valami. A ruha. Oké ez így is, csak picit civil. Ha ugyanezt ugyanígy mindent egy középkék elegáns ruhával csinálod, olyan sztorija lesz, hogy megőrülsz, mert onnantól már a két szereplő viszonya erősebb, és nem csak érzetszerűen lesz sztorija, hanem filmszerűen erősen. Érdemes néha kilépni a saját szerepből, neked ráadásul még jól is állna. Lehetne ilyen sorozat is akár, elegáns nő, és a kutya, mert ez a kutya alapvetően olyan decens, olyan fitt, szép, hogy jól szerepelne benne, adná magát. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

0
Értékelem!

Tényleg nagyon jó, két apróság: az eb tényleg igényelne még minimális derítést. A másik, hogy láthatóan nem ránk figyelsz mert van valami a kezedben ami leköt, kivon a képből. Nyilván valami mobiltelefon féle okosszerkezet, de ezt nem látni egyértelműen, beleolvad a ruhádba. Így most nem tudom kisakkozni, hogy a nemránknézés azért van mert a befeléfordultságot, a hagyjatokbéként, a bánatomvan hangulatot akarod hozni, vagy csak a nemrátokfigyelekmertnyomkodomeztazizét kivülállását. Utóbbi esetben jobb ha a tárgy direktebben megjelenik, előbbi esetben meg lehet a kéztartás visz félre.

2
Értékelem!

Tetszenek a fények, a színek valósziműtlenek de nagyon jók!

2
Értékelem!

Közel tökéletes. Ránézek, nagyon szép az egész, tök jó, hogy visszafogott, mégis kellően dinamikus. Klasszikusokat idéz egyfajta modern frissességgel.
De 1) szerintem fent egy picit több a kelleténél, lent egy picit kevesebb.
2) annyira jó lenne, ha a kamerába néznél!
3) a kutya pofija főleg a szeme környékén egy ici-pici derítést elbírna - jobban láthatóvá válna az ő szeme is.
De a lényegen nem változtat, nekem ez a fotó tetszik!

1
Értékelem!

...ahogy ránéztem a képre, egy régen használt mondat jutott eszembe: "Ez kafa lett!" . Gratulálok!

Új hozzászólás