Budapest

Most valahogy ez sem áll nekem teljesen össze. A szitu jó. De a bal oldalon a csávóka, őt közelebbre kellett volna várni, már amennyiben a villamos nem csap el emiatt. Az nem érné meg. (hegyi)

Budapest

Ezt is kedvelem, meggyőzöl lassan a tónusaiddal. Viszont itt van kritikám is. A formák miatt. Most a vágás nagyon közelibe hoz be, de így az ablak formái esetlegesen vágódnak. A spontaneitás és reflexió azonnaliságának nem mond ellent az, ha a formákra, vágásra figyelsz és nem engeded ki a kezedből. (hegyi)

Budapest

Te, ez is tetszik, nagyon jó világa van, érzed ezt jól, hogy mikor és mi működik, a csillár kifejezetten zseniális. Én vállalom a fejvesztést, ritkán teszek ilyet, de átteszem ezt leckébe, mert megérdemel 3 csillagot, és várom a folytatást. (hegyi)
értékelés:

Budapest

Ezt kifejezetten kedvelem, mert nem egyértelműen adja Budapestet, univerzális. Jól van komponálva, bár kicsit dőlünk jobbra, de belefér kábé. Várom a folytatást. És lehet ám leckébe is, nyugodtan. (hegyi)

Budapest

Na, itt a helyzet az, hogy ha bedől az a lámpa balról, valami kell ellenpontnak jobbról is, hogy ne hibának, hanem koncepciónak érezze a néző. Lehet az akár egy olyan lány, mint az ernyősön, aki hanyatt bedől, kifelé menve a képből, vagy hát ezt neked kel kitalálni, mit szeretnél, de valami mindenképpen jó, ha azt a nagy tömeget visszahozza, főleg, hogy amúgy a többi rész ennyire nem tart össze. (hegyi)

Budapest

Én kedvelem ezt a tónusban kemény képeid, jó ez a gesztus is, nekem egy picit sötét lett az eredmény, valamennyit lehetne rajta világosítani ahhoz, hogy a test ennyire ne bukjon be alul. De az ötlet jó. A szorgalmit nem értem, miért oda. (hegyi)

Budapest 2018

Kedves Gábor, üdv a Téren, elnézést, hogy eddig húzódott az elemzés, igyekszem utolérni magam, és azzal kezdem, hogy a szorgalmiból betettem leckébe a képed, mert szeretném az értékelése mellett csillagokkal is jutalmazni, az meg csak a leckékre megy, a szorgalmira nem. Nagyon izgalmas az a rétegződés, amit a tükröződésekkel és az áttetsző felületekkel megláttál és képben megmutatsz. Olyan hatása van, hogy akár könyvcímlapnak is elmenne nekem. Jók a tónusai is, segítik ezt a rejtélyes világot, a formák is jól összegződnek, szóval köszönet, jó lett. Várom az önportré leckéd is. (hegyi)
értékelés: