Red Beach

A kép Vír szigetén készült a vörös szikláknál ( Red Beach) hosszú 10mp záridővel álványról. Az objektíven egy enyhén sárga szűrővel ami ezt a zöldes színt eredményezi a képen.
Külső szoftveres szerkesztés nincs a képen. Adatok: záridő 10mp, ISO 100, f/6.3, Lens 16mm

Hatásos kép, szó se róla, bár azt kell mondjam, hogy ha az expozícióval még játszol, vagy ha ez RAW-ban készült, akkor a konverziónál, akkor lehetne a világos részekben is több tónus. Jó, nem mondom, hogy barátom ez a zöldes dolog, de elfogadom, mert belátom, van hangulata, én nem csináltam volna, főleg, ha már vörös az a part, akkor hagytam volna érvényesülni a nap hatását, de elfogadom. A tónusok miatt, mert engem picit már bánt ez a sok fény ott, ahol kiégett, emiatt marad zsákban az az egy csillag. (hegyi)
értékelés:

Önarckép

A kép Vir szigeten készült álvánnyal és egy Kenlock MC-tor 80-200 objektívvel, így a kézből szelfi nem lett volna egyszerű. Elnézést a bukósisakért! Amúgy rövid hajam van oldalt 3mm tetején kb 3cm, 2 oldalt enyhén kopaszodó. Koncepció nem volt, csak hogy az okos fejemről csináljak egy képet és ide feltöltsem :)

Csaba, üdv a téren, nincs baj a sisakkal, én becsülöm azt, aki használ ilyet, szerintem az törjön, ne az okos fejed, hehe. Na, a kép tetszik, a barnítás nem, azt ha lehet, felejtsük el egy életre, mert olyan művi öregítés, ami a digitális korban oktalan és valami olyat akar hazudni, ami nem valós, ami nincs. Feketében is jó lenne ez. Most ezért nem veszek el egy csillagot, ha megígéred, hogy nem barnítasz. Várom a folytatást! (hegyi)
értékelés: