Felhasználói fiók

Elsődleges fülek

Kedves leendő tagunk, itt tudsz beiratkozni a Látszótérre. Ha munkáidat szeretnéd megmutatni a közösségnek, ha azokra elemzést szeretnél kapni, ha részt vennél közös rendezvényeinken, regisztrálnod kell. Ehhez az itt lévő űrlap mezőit (a kötelezőket csillaggal jelöltük) ki kell töltened. Az adataidat természetesen, titkosan kezeljük. Bővebben minderről a "Jogok és adatkezelés" oldalunkon olvashatsz.

A későbbi félreértések elkerülése végett a következőket fontos elfogadnod és megértened. Mivel a feltöltött képek beszélgetéseket, reakciókat generálnak, azok az oldalon történő megjelenése után nincs módunk a törlésre, ha arra elemzést kaptál vagy más tagunk reagált rá bármi módon, mivel törléskor mások írásai, elemzései is elvesznének, törlődnének.

Ez a feltétel a Feltöltés oldalunkon is olvasható, vagyis azzal, hogy feltöltöd hozzánk a munkád, részedről fentieket elfogadottnak tekintjük.

Mivel mi is saját nevünkön vagyunk jelen, kérünk, add meg kereszt- és vezetékneved is: erre azért is szükség van, hogy a feltöltött anyagoknak te legyél és te is maradj a gazdája. Fontos az is jogi, copyright és kapcsolattartási okoknál fogva, hogy megadd a teljes, pontos, irányítószámmal ellátott postai lakcímed.

Ha beiratkozol a Látszótérre, azzal elfogadod a moderálási szabályainkat, valamint ez részedről nyilatkozat is, hogy az általad feltöltött képeket, filmeket a Látszótér oldalain megjelentethetjük, és az azokon szereplő személyek hozzájárultak ahhoz, hogy te ezeket a képeket és/vagy filmeket megmutasd nekünk és a nyilvánosságnak.

Miután megkapod a visszajelző e-mail üzenetet (ha nem találod, keresd a spam mappában is) a sikeres regisztrációról, készítsd el és töltsd fel a házi feladatokat. Sok sikert, érezd köztünk jól magad!