Feltöltés

×

Figyelmeztető üzenet

Az űrlap megtekintéséhez belépés vagy regisztráció szükséges.

Itt tudod feltölteni hozzánk munkáidat. Kérjük, az összes szükséges mezőt töltsd ki. Az első sorba a kép, film vagy szöveg címét írd. Cím nélküli munkát nem jelenít meg az oldal. A második sorba az a szám kerüljön, hogy melyik leckéhez tartozik az adott munka, vagy hogy szorgalmi, írás, vers. Itt jelezd azt is, ha a Zártosztályra küldesz munkát. Ha azt szeretnéd, hogy a Zártosztályon csak te és a Pedellus láthassátok az adott képet, azt az "A képet csak a pedellus és én láthassuk" jelölőnégyzet bekattintásával jelezheted (ez csak Zártosztáy tagoknak működik). A leírás dobozba magyarázó szöveget írj, hol, hogyan készült a kép, mi volt a koncepciód: ez majd a munkád alatt fog megjelenni.

A file neve a következőképpen nézzen ki: vezeteknevkeresztnevÉÉHHNN_1, azaz a neved, a feltöltés dátuma, valamint az alsó aláhúzás után egy sorszám, hogy azon a napon hányadik képed lesz feltöltve. (példa: hegyizsolt151116_1.jpg). Magyar ékezetes karaktereket ne használj!

Válaszd ki a feltöltendő file-t a számítógépeden - ha sikerült, meg fog jelenni a neve a gomb mellett - majd kattints a feltöltő gombra. Amíg a folyamat nem ért véget, ne csukd be ezt az oldalt! Ha sikerült elküldeni a munkád, a gép szól majd. Mivel mi mindent kézzel csinálunk, így a feltöltött munka nem kerül ki automatikusan az oldalra.

Azzal, hogy egy munkát - fotót, filmet, írást - feltöltesz a Látszótérre egyben nyilatkozol arról is, hogy a kép, film vagy szöveg szerzői jogaival te rendelkezel, az azon szereplő emberek hozzájárultak a közléshez, elfogadod a Moderálási Szabályainkat, és hozzájárulsz ahhoz, hogy a feltöltött anyag vagy írás megjelenjen az oldalainkon. Mivel a feltöltött munkák beszélgetéseket, reakciókat generálnak, azok az oldalon történő megjelenése után nincs módunk a kép vagy film vagy írás törlésére, ha arra elemzést kaptál vagy más tagunk reagált rá bármi módon, hiszen a Látszótér jellegéből adódóan törléskor mások írásai, elemzései is elvesznének, törlődnének.

Saját biztonságod érdekében ha a feltöltött munkád olyan személyt, személyeket ábrázol, akik felismerhetőek, beazonosíthatóak, töltsd le a hozzájárulási nyilatkozat formanyomtatványunkat, (doc) vagy (pdf) formában, azt értelemszerűen töltsd ki, írasd alá és őrizd meg ezt a dokumentumot.

Ami a technikát illeti: a kép mérete 1280 pixel, a formátuma jpg, ne használj erős tömörítést. Videónál pedig 4:3-as képaránynál legalább 600x450, 16:9-es formátum esetén pedig legalább 800x450 pixel, vagy mov, vagy avi, vagy wmv formátumba készítsd a mentést, 50 megabájtnál több ne legyen egy file mérete. A technikai feltételekről bővebben a technikai oldalunkon olvashatsz.

Láss neki a mezők kitöltésének és a feltöltésnek!