Feltöltés

Itt tudod feltölteni hozzánk munkáidat. Kérjük, az összes szükséges mezőt töltsd ki, és olyan nevet adj a feltöltendő file-nak, ami nem hosszú, jól beazonosítható és nem tartalmaz magyar ékezetes karaktereket. Az első sorba a kép, film vagy szöveg címét írd, cím nélküli munkát nem jelenít meg az oldal. A második sorba az a szám kerüljön, hogy melyik feladathoz tartozik az adott munka, vagy hogy szabadgyakorlat, írás. Itt kell megadnod azt is, ha a pályázatra küldesz, hogy melyik aktív pályázatunkra küldöd be a megoldást. A leírás dobozba némi magyarázó szöveget írj, főképp a szabadgyakorlat esetén, hol, hogyan készült a kép, mi volt a koncepciód, ez majd a munkád alatt fog megjelenni.

Ezután válaszd ki a feltöltendő file-t a számítógépeden - ha sikerült, meg fog jelenni a neve a gomb mellett - majd kattints a feltöltő gombra. Amíg a folyamat nem ért véget, ne csukd be ezt az oldalt! Ha sikerült elküldeni a munkád, a gép szól majd. A technikai feltételekről bővebben a technikai oldalunkon olvashatsz.

Mivel mi mindent kézzel csinálunk, így a feltöltött munka nem kerül ki automatikusan az oldalra. Ha a feltöltött anyaggal kapcsolatban technikai vagy tartalmi kérdéseink merülnek fel, akkor erről minden esetben kapsz egy levelet, van tehát mód a dolog megbeszélésére.

Azzal, hogy egy munkát - fotót, filmet, írást - feltöltesz a Látszótérre egyben nyilatkozol arról is, hogy a kép, film vagy szöveg szerzői jogaival te rendelkezel, az azon szereplő emberek hozzájárultak a közléshez, elfogadod a Moderálási Szabályainkat, és hozzájárulsz ahhoz, hogy a feltöltött anyag vagy írás megjelenjen az oldalainkon. Mivel a feltöltött munkák beszélgetéseket, reakciókat generálnak, azok az oldalon történő megjelenése után nincs módunk a kép vagy film vagy írás törlésére, ha arra elemzést kaptál vagy más tagunk reagált rá bármi módon, hiszen a Látszótér jellegéből adódóan törléskor mások írásai, elemzései is elvesznének, törlődnének.

Saját biztonságod érdekében ha a feltöltött munkád olyan személyt, személyeket ábrázol, akik felismerhetőek, beazonosíthatóak, töltsd le a hozzájárulási nyilatkozat formanyomtatványunkat, (doc) vagy (pdf) formában, azt értelemszerűen töltsd ki, írasd alá és az erről készült fénymásolat, szkennelés vagy fotókópia egy példányát juttasd el hozzánk.

Nos, akkor láss neki a mezők kitöltésének és a feltöltésnek!