Feltöltés

×

Figyelmeztető üzenet

Az űrlap megtekintéséhez belépés vagy regisztráció szükséges.

Itt tudod feltölteni hozzánk munkáidat. Kérjük, az összes szükséges mezőt töltsd ki. Az első sorba a kép, film vagy szöveg címét írd, cím nélküli munkát nem jelenít meg az oldal. A második sorba az a szám kerüljön, hogy melyik feladathoz tartozik az adott munka, vagy hogy szabadgyakorlat, írás. Itt kell megadnod azt is, ha a 365-ös projektre küldesz, ekkor írd oda hogy 365-ös projekt. A leírás dobozba némi magyarázó szöveget írj, főképp a szabadgyakorlat esetén, hol, hogyan készült a kép, mi volt a koncepciód, ez majd a munkád alatt fog megjelenni. Ezután válaszd ki a feltöltendő file-t a számítógépeden - ha sikerült, meg fog jelenni a neve a gomb mellett - majd kattints a feltöltő gombra. Segítesz azzal, ha a file neve a következőképpen néz ki: vezeteknevkeresztnevÉÉHHNN_1, azaz a neved, a dátum, amikor feltöltöd, valamint az alsó aláhúzás után egy sorszám, hogy azon a napon hányadik kép lesz feltöltve. (példa: hegyizsolt151116_1.jpg). Magyar ékezetes karaktereket ne használj! Amíg a folyamat nem ért véget, ne csukd be ezt az oldalt! Ha sikerült elküldeni a munkád, a gép szól majd. A technikai feltételekről bővebben a technikai oldalunkon olvashatsz. Mivel mi mindent kézzel csinálunk, így a feltöltött munka nem kerül ki automatikusan az oldalra. Ha a feltöltött anyaggal kapcsolatban technikai vagy tartalmi kérdéseink merülnek fel, akkor erről minden esetben kapsz egy levelet, van tehát mód a dolog megbeszélésére.

Azzal, hogy egy munkát - fotót, filmet, írást - feltöltesz a Látszótérre egyben nyilatkozol arról is, hogy a kép, film vagy szöveg szerzői jogaival te rendelkezel, az azon szereplő emberek hozzájárultak a közléshez, elfogadod a Moderálási Szabályainkat, és hozzájárulsz ahhoz, hogy a feltöltött anyag vagy írás megjelenjen az oldalainkon. Mivel a feltöltött munkák beszélgetéseket, reakciókat generálnak, azok az oldalon történő megjelenése után nincs módunk a kép vagy film vagy írás törlésére, ha arra elemzést kaptál vagy más tagunk reagált rá bármi módon, hiszen a Látszótér jellegéből adódóan törléskor mások írásai, elemzései is elvesznének, törlődnének.

Saját biztonságod érdekében ha a feltöltött munkád olyan személyt, személyeket ábrázol, akik felismerhetőek, beazonosíthatóak, töltsd le a hozzájárulási nyilatkozat formanyomtatványunkat, (doc) vagy (pdf) formában, azt értelemszerűen töltsd ki, írasd alá és az erről készült fénymásolat, szkennelés vagy fotókópia egy példányát juttasd el hozzánk.

Ami a technikát illeti: a kép mérete 1280 pixel, a formátuma jpg, ne használj erős tömörítést. Videónál pedig 4:3-as képaránynál legalább 600x450, 16:9-es formátum esetén pedig legalább 800x450 pixel, vagy mov, vagy avi, vagy wmv formátumba készítsd a mentést, 50 megabájtnál több ne legyen egy file mérete.

Nos, akkor láss neki a mezők kitöltésének és a feltöltésnek!