Feladatok

Beiratkozott tagjaink szabad és kötött témákban küldhetik be képeiket. Indulásként kérjük, hogy az első 3 feladatmegoldást (önarckép) készítsétek el, hisz ez a bemutatkozás is, és az önismeret fontos eszköze. Ezt követően szabadon választhatsz, hogy a 35 lent látható feladatra küldesz be képet, vagy szabadgyakorlatként kötetlenül szeretnél dolgozni. Olvasd el a feladatok leiratait, néhány mondatban összefoglaltuk az elvárásokat. A beküldött képeidre írásbeli elemzést, értékelést adunk, körülbelül egy héttel a feltöltés után. Ez alatt az idő alatt egymás munkáinak kommentálásán van a hangsúly, hiszen mindenki örül a visszajelzésnek, főleg, ha az nem egy szavas üzenet.

Fontos! A feltöltött munkához szóbeli leírást is fűzhetsz. Ezzel a többieket és az elemzőt is segíted, hogy reflektálhasson arra, miképp készítetted el a képet. Vedd komolyan ezt a lehetőséget is, írd le, mit, hogyan csináltál. Ha értékelést, elemzést, kommentárt kaptál, arra adj visszajelzést, ha nem volt valami világos, kérdezz! Hisz azért vagyunk itt, hogy egymástól is tanulhassunk.

A Látszótér ingyenes, az Alapítvány támogatásával segíthetsz a működtetésben. Ha úgy gondolod, hogy szeretnél személyre szabott, vezetett fejlesztésben részt venni, van lehetőség a konzultációra is: közösen megbeszéljük a célokat, az oda vezető utat, az ütemezést, és óradíjas módon egyfajta korrekt értékcsereként működhetünk együtt, ennek bevételeivel is alapítványunkat támogatjuk. Várjuk munkáid!

Amikor másokat fotózunk, filmezünk, fontos, hogy az elkészült munkát megmutassuk a modellnek, és beleegyezését kérjük a megjelenéshez. Ez védi az alkotót éppúgy, mint a modellt. Az oldalról letölthető (doc és pdf) Hozzájárulói Nyilatkozatot érdemes két példányban kinyomtatni, és a modellel aláíratni.