Fotó

Mikulási Látszóteres Találkozó

2014. december 6-án (szombat) este 7-től tartjuk a Látszótér Mikulás Találkozóját. A helyszín a Drunken Tailor (Budapest, VIII. kerület, Népszínház utca 26.) földszinti étteremrésze. Régen találkoztunk, úgyhogy mindenkit várunk, nem csak régieket, de új arcokat is, gyere el te is, beszélgessünk, ünnepeljük együtt a fehérszakállút! Bárki jöhet, nem csak látszóteres. Kérünk szépen, hogy ITT jelentkezz, a hozzászólásoknál!

Fent, hegyen...

Fent, hegyen...

Csend volt, érezni lehetett a friss hó illatát a levegőben és mi ültünk a síliften a léceinkkel, botjainkkal, síkabátban, sídzsekiben csokit majszolva. Vártuk, hogy megkérkezzünk Á-ból B-be azon az irdatlan nagy és magas hegyen. (Tauplitz, Ausztria 2010)

A mi Mircink

A mi Mircink

Zsoltnak gondoltam hogy bemutatom a házunknál ragadt másik cicánkat, aki csak úgy megjelent az életünkben, aztán olykor el-eltűnt, és lényegében nem engedte magát sosem fotózni, itt most különösen kegyes volt, elköltözésünk előtt készítettem róla, talán megérezte. Amúgy jól van, valójában egy szomszéd-szomszéd cica.

Hintaszékben

Hintaszékben

Nagyjából körben minden rendezetlen, és megy a hintázás. Számomra most kifejező, de lehet, hogy csak így utólag.

Képben

Képben

Igazából amolyan önwerk. Értelemszerűen nem most, hanem márciusban készült, de hát ideje nem vagyok már itt képben.

Udvar

Udvar

Nem tudom, hogy a ferdeség és a bemozdulás mennyire zavaró. Van élesebben is, de nekem valahogy ez tetszik a fa miatt.

Sportnap

Sportnap

Egy baráti családos, "sportos" majálisozás alkalmával készült.

Cultural Zone

Cultural Zone

Ez is még nyári kép a Szigetről, mégpedig a kulturális zónából, ahol mindenféle alternatív programok kapnak helyet, pl. operaelőadások, stb.

Pihenőpont

Pihenőpont

Volt itt régen az Ágy lecke, oda talán jó lenne, de most inkább csak úgy beküldöm ide. Gondoltam megmutatom, hogy a Sziget fesztiválon hogy néz ki egy nyugis délelőtt. Ez a helyszín kimondottan ilyen pihenő helynek van kialakítva, függőágyakkal, hintákkal, hogy a megfáradt szigetlakó itt nyugodhasson kissé.

Vándor

Vándor

Bükk, Tar-kő. Gyakran járok túrázni, szeretem a szép tájakat, ennek ellenére mindig keresem a Bükk másik arcát is, és örülök, ha egy megszokottól eltérő képet sikerült "találnom".

Tata, tópart

Tata, tópart

Tata, tópart, szeptember, alkonyat. Olyan megszokott látvány itt az ég, a fák, a víz, a csónakok, a fű vízszintes sávja. Béke, nyugalom, viszonylagos állandóság. Ha nem töri meg ezeket a vízszintes sávokat a kisfiú alakja, talán nem is veszem elő a fényképezőgépet.