Fotószakkör

Feladvány

Feladvány

Zsoltnak a verbálfotó paradigmához :)

Everest

Everest

...az út a csúcsra - kaktuszul megfogalmazva.

Belső napló

Belső napló

Belső napló a címe annak a sorozatnak, amiből ezt a képet szedtem most ki. Gyermekeim illetve az ő barátiak bevonásával készült képek - a gyermekkor világáról. Nem akarok nagyon teátrális lenni, "csak" arról van szó, hogy a játszás és szereplősdi közben teljes megélés van, nem számít sem a környezet sem az idő. Igyekeztem olyan pillanatokat elkapni, amikor önfeledten játszanak. Nem beállított képekről van szó... minden úgy történt, ahogy jött... a tudatos felkészülés is csak az eszközök és a helyszín kiválasztására redukálódott (és ez sem teljesen van így, az esetlegességnek is erős szerep jutott). Aztán hogy ők mit kezdtek ezzel, csak rajtuk múlt.

Balatoni fényhullám

Balatoni fényhullám

Éppen egy könyvet olvastam a parton, elég szürreális állapotban voltam amikor a könyvből kitekintettem az előttem lévő tájra. Vállamon éreztem a Nap erős, meleg sugarait, a szél éppen finoman fújdogált. Első pillanatban nem is láttam hogy a képen mi történt, persze Napon mobilt nézni lehetetlen. Ezért csak este vettem észre ezt az érdekes fényhullámot (így neveztem el, valószínű egy felhő, a Nap és a hínárok együttállásából adódan) mikor nézegettem telefonomban a képeket. A könyv címe: A lét elviselhetetlen könnyűsége (Kundera)

Mindent elmond

Mindent elmond

Egy pályázatra készült a fotó, még 2014-ben. Ott nem volt szerencsém vele, de nekem mégis azt mutatja a fotó ami vagyok.