Hozzászólások

Ez nagyon jól játszik a tömegekkel, ahogy az előtér sötét tónusai leválnak a háttérről (ezért ha autót színezel majd, akkor inkább a sötét autót világosítsd szerintem). A két alak éppen jó helyen áll, ez az amitől megelevenedik a kép. Tetszik az a hagyag mozdulat, ahogy a jobb alak rátámaszkodik a italospalackal a karóra... A kuka pedig bizonyára tele van izgő mozgó csomagolóanyagokkal, a mindenízű cukorkákról lettek lefosztva. A vonat meg már biztosan indul a Keletiből a 13 1/2-ik vágányról :D

Esetleg ott igazítottam volna még (igen, személy szerint, tehát ez most sem kritika), hogy lentebbre billentettem volna még picit a képkivágást, éppen annyit hogy fent a hotel burkolata, meg a troli felsővezeték-tartója kiessen, meg a felüljáró íve ráfuthatna a sarokra és lent kicsit többet adnék. Így picit nyugodtabb lenne a teteje formailag, nagyobb hangsúlya lenne a szereplőknek.

Örülök, Zoé, hogy tetszik! Ha már tudok jól photoshopp-olni, beszínesítem a fehér autót.
Igen, J. K. Rowling-ról van szó, elkapott engem is a láz majd' 31 évesen. Úgy gondolom, hogy az a nő egészen kivételes személyiség.

J. K. Rowling? De kviblik lehetnek, mert nincs varázspálcájuk.

Én meg a címhez kérek segítséget, a jkr-hez, ha lehet, köszönöm.

Bárcsak ne hajtott volna bele az a fehér autós, de ettől az apróságtól eltekintve nagyon tetszik.

Új hozzászólás