Hozzászólások

a cél a helyzet bemutatása is volt, négyen voltunk, kell a 3 kéz :)

Igen a négyzet az köt! Majdnem nidenből 2 db van (a telefont és az órát egy párnak számítom) így a jobb kézből szerintem elég lett volna 1 db, kicsit lejjeb és akkor a néző azon gondolkodna, hogy hogyan is rakták oda azt a kezet, kié lehet, hol állt a fotós... De lehet, hogy ez nem volt cél.

ellentétnek ott a bal oldalon is a forma. (amúgy álltam én a széken, ennél magasabbra nem ment, ráadásul a négyzetes forma is megköt)

Jók a kontrasztok és kellemes látvány ez a terülj, terülj asztalkám, de a jobb oldali kézcsonkítást nem értem.

Nagyon sokat nem rendeztem, Jóska kezét, meg Demeternek mondtam, hogy fogja a kenyeret, ennyi kb. De valóban van ilyen olvasata is.

Az érzés is hasonló volt, bőséges élvezet.

Nagyon tetszik mint egy barokk csendélet, csak a koponya és a kupa bor hiányzik :)

Micsoda formai sakkozás (bár semmi sakktáblaforma nincs, mégis a sakk felé ment első érzésre a gondolatom), az ember szeme óhatatlanul keresi a hasonló formákat, ettől körbejár a szemem és egymás után tűnnek fel apró finomságok formai, textúraban megjelenő "feleselések": a kerek tányérok és az óra, a telefon és a vágódeszka, nem is sorolom tovább, felesleges. Ugyanakkor ott a letett óra is azt sugallja, hogy most nem az idő számít, az megállt egy pillanatra -- nem mint fénykép, hanem mint amikor az idő marginális kérdéssé válik.

Mindenki vár, hogy mit húz az első aki merészel venni az asztalról, ez adja picit a feszültségét a megörökített pillanatnak. Van aki vár türelemmel, van aki visszafogja magát és van aki már tétován nyúl.

Új hozzászólás