Hozzászólások

Szia Mariann, a 2018-as választás kapcsán kedd este 8-tól lesz műsorom, amihez ezt a képet szeretném. Gyere hallgatni, kérlek.

Ez nekem rettenetesen tetszik. Szép, egyszerű, letisztult. Ez is a nyomtatásba is mehetne kategória nálam. :)

Jó, ezért írtam, hogy előre elnézést, ha tévednék. És köszönöm, hogy elmondtad a metódust.

...postaládához, hogy visszategyem (az előzőből kimaradt a "hogy" szócska.) - közben rájöttem, hogy kell javítani a szöveget, de ezt meg nem tudom törölni.

Zsolt, napi fotózás :) Egy hétre előre megterveztem, forgatókönyve van. Tegnap csak az miatt mentem le a negyedikről a földszinti postaládához, hogy visszategyem a leveleket, és lefotózzam. Ma bontottuk ki őket, a holnapi képen éppen olvasni fogjuk, aztán különböző módon fognak megsemmisülni. Bocs, tudom hogy uncsi lehet, de végig szeretném csinálni.

Mariann, az egy dolog, hogy én bontatlanul kidobtam, de az egy napba se tellett. Te a harmadik napra küldesz be képet, és elnézést, de úgy tűnik, hogy a napi képre mintha egy ugyanazon napon készült képeket küldenél be különböző napokra. Ha nem így van, elnézést, akkor rosszul látom. Ha viszont így, akkor kérlek, az üzenőfal neked is szól, a napi kép napi fotózás és aznapi beküldés (vagy másnapi), de hisz tudod, hogy erről kéne szóljon. Még egyszer elnézést, ha nem így volna, csak nagyon úgy tűnik.

Új hozzászólás