Hozzászólások

Belenyúltál a fejembe és megcsináltad azt a képet, amin 2 napig topánkodtam... Nagyon tetszik!
És ezúton köszi, a következő adásomhoz ezt választottam :)

Köszönöm a megoldást, mindenben egyetértek a pedellussal. A színekrôl csak annyit még, hogy tényleg nehezítik az elrugaszkodást és az elvonatkoztatást attól, hogy itt most Székely Roland tulipánokkal díszítette fel a pélóját. :) Pedig nyilván nem ez lenne a kép mondanivalója, de valahogy ezek a színek nekem mégis ezt hozzák, plusz még egy olyan érzést, mintha ez valami húsvéti képeslap vagy szalvéta lenne. :)

Egyrészt bátor, ezért kedvelem. ÉS nem szoktam itt elemezni, de mivel akt, úgy érzem, muszáj, hogy elmondjam, mi az, ami segítene még, remélve, hogy lesz ismétlés a szakkörbe.

Egyrészt értem, miért akartad színesben, de ez a kép nem színesben adja a legjobban magát, a színek primer dolgok. Nem fontosak. És ha ezen a vonalon indulunk, akkor értelemszerű, hogy az alap, az ágynemű ami most van, az helyett valami homogén fehér vagy szürke matéria jobb lenne. A másik az arányrendszer. A mellkas kevés most a lébakhoz képest. Az nem baj, ha a virág miatt elbillen a mérleg, ez tónusokkal egyensúlyozható is. A harmadik a virágok mérete. Kétszer ekkora tulipánból kéne 3 vagy max 5 szál. A szőrzetről (annak hiányáról és annak jelentéséről) pedig már beszéltünk. Hát így. Ezeket azért mondtam el, hogy ismételj kérlek. Mert az ötlet jó.

Új hozzászólás