Hozzászólások

Később én is észrevettem, csak kicsit kapkodtam vele és máshova figyeltem, de a Paso-nak már átküldtem retusálva is. Amúgy nem jársz messze az igazságtól az illusztrációval, mert az üzlet 6-án nyit, és kellettek végre saját fotók róla. Még nincs teljesen kész. A bal oldali üres, sötét részben pl lesz egy akvárium. Meg még be sincs lakva rendesen.

Engem amúgy nem a divat vagy a trend érdekel. Most éppen szakállas vagyok és kedvelem a dolgokat amik ehhez kapcsolódnak. Az pusztán a véletlen műve, hogy (állítólag) ez a dolog most lett divat kis hazánkban. Ennek csak azért örülök, mert végre nálunk is, kisvárosban nyílik ilyen üzlet. Pesten, Győrben egyéb nagyvárosokban oké, hogy az ember el tud menni borbélyhoz, de nálunk ez nem így volt. A fodrász az ugye fodrász...

Szóval lesznek még képek ebben a témában.

Sok munkádon úgy látom, hogy érdekel ez a világ, kicsit a divat közelében, trendek, ilyesmi. Ezt a fotót is el tudnám képzelni valamilyen magazinban, vagy egy blogban illusztrációként. Én nem értek ehhez a világhoz (sem :) de sajnos azonnal szemet szúrnak olyan apróságok, mint a hulladék a földön (gondolom szakáltermés). Másnak nem tenném szóvá, de esetedben visszautalnék ahogy kezdtem, és olyan benyomásom van erről a világról, hogy a pici részletekben válik roppant nehézzé. Hát, ez jutott eszembe ahogy néztem :) Egyébként tetszik!

Új hozzászólás