TémakeresésTémakeresésTémakeresésTémakeresés

Mindegyik kép szinte jó kiindulási alap, megfigyelés, tanulmány. Azt kérem, hogy mint Zártosztály tag, az elsővel és a harmadikkal kezdj el ott dolgozni. Jó, ahogy a hanghatást illusztrálják ezek a göböcsök, nem tudom, ez mi lehet, valami csomagolóanyag vagy mi, de mindegy, jól mutat. Nem tudom, mekkora ez a tükör, mennyire nagy, mennyit enged, mert ott van hiányérzetem, hogy nagyon le vannak határolva a képek, mind túl korán ér véget, ezért hiányzik a képről a - nincs jobb szavam - nagyvonalúság. A tér adta levegő. Szóval a privát szobádban kezdjünk el dolgozni, beszéljünk erről. Még valami. Etűdnek nem etűd. Az etűdnek minden duma nélkül kell tudnia hozni egy történetet. A sima sorozathoz lehet leirat, riport, ott lehet szövegre támaszkodni, de az etűdnél minden képelemnek a képeket egymásra kell épülnie. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Köszönöm az értékelést, a tükör nem túlméretezett, az anyag pedig szójabab. És minden észrevétel, hogy kevés a tér, az eligazítás etűd témában csak jót tett nekem.

Köszi Gabri, hát hogyne lenne szabad!

Kedves Franti, a negyediket kikölcsönözném, ha szabad, az adásomhoz. Köszi!

A harmadik képen sokat gondolkodtam, tegyem, ne tegyem, ha történetet írsz, kaphatok szerepet, ha összefüggéseket szeretnél elsőre, akkor valóban kilóg, köszi, hogy hozzászóltatok.

Nagyon ötletes sorozat.Az első kép nagyon markáns.

A harmadik kép szerintem nem illeszkedik a sorozatba. De a maradék három egészen nagyszerű. Ritkám látunk itt ennyire vizuális és azon belül fotografikus megközelítést. Az első kép pedig mindent visz. Feri gratulálok, nekem ez maradandó élmény!!!

Új hozzászólás