Hozzászólások

Na jó, hajtogatok a legközelebbire egy olyat mint ami az eredeti képen van.

Jó irányba megy a kínai felfedező hajó, délre! ;-)

Azért így vágtam, mert nem akartam a nemet hangsúlyossá tenni. Amúgy a melltartó nyom az melltartó nyom, de ez itt Houstonban még mindíg nem teszi egyértelművé, hogy mi van valakinek a lába között.

Csaba :D amikor direkt nem akartam elvenni mások játékát :D

Ott van a melltarto lenyomata a jobb oldalon, az alapjan en inkabb nore tippelnek.
(Ja, inkvizicios eszkoz, ertem.)

Egyszer csak jön Zsolt, hogy nézzem meg ezt a képet és mondjam meg, hogy férfi vagy nő. Szerintem nő. De miért? Mutatom, hogy ezért meg ezért. Oké, de merre van a feje és merre a lába. Szerintem erre a feje és erre a lába. De nem. - mondja erre Zsolt. De mondom, hogy igen, nézd meg, ha csak nem direkt kitervelt félrevezetésről van szó, akkor ez itt azt mutatja, hogy nő és erre van a feje és azért vagyok benne ennyire biztos, mert ugyanigy néz ki az én bőröm is, amikor este ledobom azt az inkvizíciós eszközt. Hát jó. - hagyja rám Zsolt.
De nem ez a lényeg. Hanem utána azon gondolkoztam, hogy fontos-e egyáltalán, hogy nő van a képen vagy férfi és hogy pontosan beazonosítsuk a testrészek? Arra jutottam, hogy nem. Szerintem nem fontos. Mert a kép ezen információk nélkül is jó és hangulatos és talán pont azért tetszik, mert nem üvölt kapásból az arcomba. Nem mellesleg a hajtogatott kis hajótól sokkal inkább lesz "gyerek-fantázia-játszásiból", mint valami felnőtt dolog.

Új hozzászólás