365/13 Hagymás Krumpli

365/13 Hagymás Krumpli

Szerintem ezt még megismétlem más megvilágításban, valahogy ilyen pontocskákkal van tele, mondjuk az előző is olyan volt színesben csak fekete-fehérben eltűnt. Meg persze az most már biztos, hogy a krumpli meg a hagyma másik lesz.

Hozzászólások

Olvastam es hallottam par helyen mostanaban foto temaban, hogy a kevesebb tobb. A krumpli meg a hagyma tetszik.

Akkor ezt biztosan újra próbálom.

Mondom, mi van. Egyrészt a háttér, sarkalatos kérdés. Lehet vasalt, akkor szép esése lehet, de ez vászonnak, nehezebb anyagnak tűnik, itt ez nem sokat jelent. Lehet gyűrött, ki kell tenni vizesen a napra, szárítani, szikkasztani, öregíteni, lepedővel szokták ezt. És lehet így hajtogatott is akár, ha az szabályos. Köztes állapotban elvonja a figyelmet. A kés nem mutat jól a képen, nem mondom, hogy nem lehet kés egy csendéletben, de nagyon erős üzenet, a többit lenyomja, szóval talán ne. A bögrét nem értem igazán, de maradhatna, viszont az egész picit fátyolos, fáradt, ezt se kell máshogy, mint a nyitó önképed, határozott tónusokkal.

Meglehet, apróság csupán, de ahogyan a kés éle "felém" néz, az olyan ellenséges, hogy megkérdezném: "Miért haragszol rám?" De nem tudom megmagyarázni.

Új hozzászólás