Hozzászólások

A werkfotót beadtam mára, ámbár a lányom nyomta a gombot, jókat vidult az erőlködéseimen, mert 10 másodperc késést tud csak a kamera, jó sokszor kellett ismételnem, amíg semmi nem lógott be, pont kiemeltem mindent ahogy kellett, oldalról se volt benn semmi, meg a fények se voltak nagyon kuszák.
Aztán ő is megpróbálta bepozícionáln i magát, de egyelőre nem megy neki, pedig hajlékonyabb mint én, valószínűleg ez inkább erőnléti mint hajlékonysági gyakorlat.
A képen amit beadok egyébként már lefelé gördülésben vagyok, van egy marék másik kép is, de azokon nem vagyok rajta teljesen.
A neheze az volt, hogy mit csináljak a jobb lábammal, azon a fotón amit beadtam végülis keresztbe raktam a másik lábamon, de erről nincs képem, meg k nehezn is jött össze, a normál híd nem nagyon nehéz, de hihetetlenül nehezebb lesz ha az egyik lábadat keresztbe rakod a másikon. Meglepő.

hát, erről megnéznék egy werkfotót, mert minél jobban próbálom, annál kevésbé értem :)

a birkózóhódnál a fejed meg a lábaid vannak a földön, a másiknál meg kézzel nyomod fel magad,
csak persze ha kézzel nyomom fel magam, akkor nem tudom megfogni a bokám, szóval ennek birkózó hídnak kellett lennie ahhoz, hogy meg tudjam csinálni a képet.
Próbáltam csalni, de akkor nem vízszintesen jön be a kezem hanem 45 fokos szögben, szóval ehhez a képhez azt nem lehetett.

Na ezeket nem tudom mi, majd alkalmasint megmutatod, ugyi?

Birkózó híd még simán megy. Kézen, na ahoz már be kell melegítenem.

Na, látod Szilárd, azt megnézném, ahogy te hidalsz. :)

Ez jó, tetszik. Nekem kicsit groteszk, de szeretem ezt a humort. Te kezed, te lábad? :)) Mintha másé lenne valamelyik, pedig úgy értem, hogy saját... csak akkor hogyan? :)

Akármit is akar mondani, tetszik.

Az a folt valami fura árnyék, a kezem is furcsa lett, pedig volt egy csomó fényforrás, vagy pont azért.
A lábamon normálisnak tűnnek az árnyékok, ámbár ott is vagy egy ilyen félköríves világos valami, nem tudom ezek hogy jöttek össze. Az erek meg a bőr barnás foltjai közt se mindenhol lehet látni a különbséget. Igazából olyan kicsit mintha retkes lenne. a kezem meg kocsiszerelés utáni olaj-koszos.

Jó lett ez is - a talapzaton ami van folt, azt érdemes vagy letörölni, vagy ha nem mosható le, ráállni, takarni :)

Új hozzászólás