Hozzászólások

szokták volt mondani, hogy ha nőket portrézol és nagyon elégedetlen az eredménnyel, akkor tükrözd a képet vízszintesen és máris tetszeni fog neki, mert sokat áll a tükör előtt és ő magát tükrözve látja.

Nem a tukor forditja meg az iranyokat, te nezed a masik iranybol. :)

Ja, miért forgatja a bal és jobb oldalt a tükör és a kamera máshogyan? Illetve miért forgatja a felső meg az alsó felét a dolgoknak ugyanúgy? Honnan tudják ezek a dolgok merre van a fent meg a lent, és merre a bal jobb.
Ha 90 fokkal elforgatja az ember a tükröt akkor is a bal-jobbat cseréli fel. Ha az ember a kamerát s meg a monitort is elforgatja 90 fokkal akkor viszont fejen álló képet kap.

Rejtélyek kicsiny boltja.

Olcsóbb objektíveket! Szerintem jó lenne.

De lehet, hogy a jobb. Most így utólag nem is vagyok biztos.

Ha a webkamerámmal fényképezek, normálisan nem fordítja meg a bal és a jobb oldalt, de ha a képernyőre irányítom, akkor igen, viszont a lábam az nem fordult meg, az tényleg a bal.

Jé, tényleg. Viszont kicsiben egy csoó más kép is fura illetve egtévesztő. A másik kérdés meg az, hogy mitől fordult meg az eredeti kép.

Bal láb a H4-re.
Kicsiben látva azon gondolkoztam, hogy vajon kimentél az utcára, feldobtál egy pár cipőt, lefeküdtél az útra, feltartottad a lábadat és így készült a fotó? És nem volt para, hogy elgázolnak-e? Aztán megnyitva láttam, hogy ennél jóval biztonságosabban keletkezett.

Új hozzászólás