Hozzászólások

http://www.pixmaven.com/phrase_generator...

"I find this work menacing/playful because of the way the optical suggestions of the facture makes resonant the essentially transitional quality. As an advocate of the Big Mac Aesthetic, I feel that the mechanical mark-making of the gesture notates the distinctive formal juxtapositions. "

A képalkotó elemek mennyire mást képesek kifejezni a kompozíció megváltozásával!
És mennyire hasonló marad az üzenet!
A β(otcsinálta) képbefogadó most is érzékeli az alkotó kelepcében levésének üzenetét, ám a fények a lesötétített ablak irányába vezetik a szemet.
Elnézegetve a képet - jó jel, lehet és kell is vele foglalkozni - eljelentéktelenedik a kézben tartott nyomdatermék, és innen a monitoromról nem is tudom eldönteni, nem bóbiskolt-e el egy pillanatra a képen látható személy, miközben az ajtó már bezárult, az ablak még nem nyílt ki, és talán még aludni is kellene vagy lehetne a lépés meglépése előtt...
Jó-e, megéri-e a léptékváltással járó változás bevállalása? Az alkotó egy ereje teljében levő férfialakon keresztül mutatja be a bizonytalanságot, mely annak lelkéből, a tudatából vetül ki.
Szurkolok neki, mert végső fokon akármi is van az ablakon túl, csak jobb lehet, mint a bizonytalanságban őrlődés.

Ami a fizimiskámat illeti, már az egyik első emlékem az, hogy nagy vidáman csinálok valamit és egy felnőtt megkérdi miért vagyok ilyen dühös. Már akkor is így állt rajtam az arcom valószínűleg.

Új hozzászólás