Éjszakai önportré

Több szempontból is az első alkalmak képe ez nekem, mert a készítésekor először próbálkoztam éjszakai fényképezéssel, ez volt az első kép amin magam is szerepelek, és szintén ez a kép volt az első aminek az elkészítése során több fényképből barkácsoltam egyet (külön készült az égbolt és az előtér képe).

Hozzászólások

1
Értékelem!

Huh, Zsolt, ez még jó is!

1
Értékelem!

Srégen srégen egy messzi messzi galaxisban... :)

1
Értékelem!
1
Értékelem!

Igen, hullócsillag ami igazából kettő, csak az egyik halványan látszik, de ott van. A felső harmadban is van 2 - 3 belőlük, de azok szerintem csak az eredeti méretű képen látszanak

0
Értékelem!

Ott jobb oldalon az egy hullócsillag?

1
Értékelem!

Szia! A kép Nikon D3200 + 18 - 55 -ös kittel, 23 mm, f/5, ISO 800, 30 sec záridővel készült. Plusz egy gagyi állványra volt téve az apparát (nem is bírta megtartani stabilan 30 másodpercig a felszerelést).

1
Értékelem!

Szia! Nekem tetszik a képed. Bár latni a napraforgókon, hogy két kepből lett összerakva (ahogy írtad is). Gyakorlat teszi a mestert. Gyakorolni, foglalkozni vele és fejlődni fogsz. Nem mintha én tudnám, hogy hogy kell két képből egyet csinálni :) A lámpa a földön kicsit zavaró. De csak így tovább. Milyen beállításokkal fotóztad a tejutat?

Új hozzászólás