Netfüggőségi pillanatképekNetfüggőségi pillanatképekNetfüggőségi pillanatképekNetfüggőségi pillanatképek

Beszéltünk róla, hogyan másképpen, ha nem a szkennerrel, hirtelen nekem ez jött. Lőttem a koncepcióra kb 20 képet, ebből négyet teszek fel, még egy kis sztori is lehet belőle :)

Hát, István, azt szépen látjuk ezen a képsorozatodon, hogy amíg komoly felvetésből, hogyan csúszol át a hülyéskedésbe. Ebből a négy képből az első egyedül az, ami érdemes lehet arra, hogy megtartsd. A többiben vannak kifejezetten riasztóak is, a fogatlan száj nem előnyös dolog. (hegyi)

Hozzászólások

14
Értékelem!

Szerintem is, az még úgy-ahogy, de innen messzebbről már didaktikus ezzel a kábellel. A bohóckodás meg tét nélküli... Felejtsük el! :)

22
Értékelem!

Persze. De ettől még az első a csúcspont, a többi már túlmegy.

17
Értékelem!

:) ez ugye emlékszel, csak egy hirtelen felhívásra pár percen belül lőtt pár idétlen fotó :)) . Szóval oké.

38
Értékelem!

Eszembe sem jutott a webkamera, pedig tényleg azt is lehetett volna... Bár nem tudom hogy lehet időzítetten képet rögzíteni vele...
Olyanról nem is hallottam hogy lentre teszik a laptopon a kamerát, tényleg hülye ötletnek tűnik... :)
Köszi a figyelmed!

42
Értékelem!

Ennek a sorozatnak most jót tett, de amúgy aki kitalálta, hogy a monitor alá teszi a kamerát a laptopon, az egy akkora troll lehetett, mint Rumcájsz, amikor a tavi tündért kiakasztotta száradni a tölgyfára. A lányomnak is így van a laptopján, hát örök móka kacagás forrása.

39
Értékelem!

Ha van érdeklődés rá, akkor meg, nyilván kis pihenővel közben, de közösségteremtő ereje is van, és aki jól csinálja - értsd, nem sumákolja el a napi feltöltést és kommunikál is valamennyit - annak konkrétan segít is.

43
Értékelem!

Nem mondod, hogy megcsináljátok harmadjára is?

50
Értékelem!

A következő etapba lehet már széket venni. :)

40
Értékelem!

:) Köszi a figyelmed. Igen, a 3.-t jobban megfeszítve kellett volna. Lehet, hogy még majd egyszer megcsinálom. Magam kötöztem, feszítettem (volna) és távkioldóztam közben, miközben a gyerekek döbbent arccal pislogtak mögöttem, hogy most mi van, de nem akartak segíteni megfojtani apjukat :)

Ha egy képet küldök csak, akkor én is a harmadikat küldtem volna, bár ott meg a monitor tükröződése maradt le a szemüvegről - és csak ezért lenne a szemüveg. A 2. kép ezért is ment, hogy mutassam a koncepciót :) Az utolsó a kitépett kábel miatt - lehetne az is egy variáció - az első meg hogy ne olyan túljátszott fizimiskával bambuljon ez a megoldás a nyitólapon :)))

Még valami. Ennek a sorozatnak az elkészítése az elejétől a végéig cca másfél óra volt, tegnap este, Zsolttal történt gondolatváltás után. Mindenképpen gyorsan szerettem volna megcsinálni, gondolva rátok és vállalásotokra. Ezzel kicsit átérezhettem, hogy milyen ahogy időnyomásban teljesítetek 365ösök... Hát, le a kalappal, csinálni ezt másfél éve, nagyon komoly.

43
Értékelem!

A 3. a legjobb a 4 közül, főleg mert olyan mintha elkezdett volna vérezni az orrod, bár ahhoz kicsit szorosabbra, húsba kellett volna húzni a nyaki kábelt. :)

Új hozzászólás