Kedves Mindenki! Kevesebb, mint egy hét múlva indul a megújult 365 napos projekt, a második sorozat. Két fontos változás van az előzőekhez képest. Az egyik, hogy immár akár 1280 pixeles képeket is feltölthetsz hozzánk. A másik, hogy az előző projekt tapasztalatai alapján egy új játékot is elindítunk, mégpedig hogy heti váltásban a résztvevők vasárnaponként új feladatot adnak egymásnak, amit a következő héten minimum egy napon meg kell oldani. Reméljük így még izgalmasabb, szerethetőbb és közösebb lesz az élmény a 365-ös csapatnak. Bárki jelentkezhet, olyan is, aki az előzőből kimaradt, olyan is, aki folytatná a megkezdett projektjét, de új tagok jelentkezését is várjuk. Összefoglalva a szabályok:

1. Kezdő dátum: 2016. 07. 01.
2. Hely: a Látszótér 365-ös oldalrésze, mindenkinek külön új gyűjtő aloldal.
3. Napi egy kép egy éven át. Az aznapi képet aznap estig töltsd fel. 
Kivétel, ha a programod éjfélig tart.
4. Ha beteg vagy, szabadságra mentél, nincs neted, lehet csúszás, de igyekezzünk ezt minimálisra venni. Mihelyt akadályba ütközöl, azonnal értesíts!
5. Bármikor beszállhatsz, de az élménymaximalizálás a közös munkában van.
6. Szabadon választott a stílus, a téma, az eszköz, nincs megkötés. 
7. A képméret minimum 800 pixel, de akár 1280 pixeles képeket is feltölthetsz. 
8. Feltölteni ugyanúgy, mint eddig, a lecke megnevezéshez írd, hogy 365 projekt
9. Feltöltésnél ahogy eddig is, így add meg a file nevét: vezetéknévkeresztnévÉÉHHNN_1.jpg (ahol a dátum az a nap, amikor a kép készült)
10. Cím rád van bízva, de sorszám mindenképpen szerepeljen benne (például 365/23, vagy simán 23) hogy tudjuk, mi után mi következik, és én se szúrjam el a felrakásnál.
11. Megjegyzésbe lehet írni hozzá sztorit, bármit, amit szeretnél még közölni a képpel kapcsolatban.
12. A képek nem kerülnek elemzésre, kommentelni viszont mindenkinek szabad, sőt, jól jöhet a bátorítás, tanács, ötlet. 
13. Vetésforgóban névsor szerint rád is sor kerül, hogy heti feladatot találj ki a többieknek, amit a képedhez írt kommentben közölj adott hét vasárnap estig!
14. A társak feladványára adott héten minimum egy napot szentelj, hogy abban a témában készíted el a napi képed. 

Magadnak állítod a magad szabályait, hogy megkötöd-e magad, hogy csak négyzetes, csak álló kép, csak önmagamról, vagy valami téma nyomán, vagy naplóként, ez a te dolgod. 

Ha valaki elakad, szóljon! Ha kitaláltál valami szabályt, de közben rájössz, hogy nem megy, nem jól határoztad meg, akkor nem feladni kell, hanem keresni más irányt. A lényeg, hogy törekedjünk az őszinteségre és minőségre. Akár a pedellus, akár a többiek biztos fognak segíteni, hogy átlendülj a mélyponton!

Ha még van kérdés, kihagytam valamit, tessék kérdezni és szépen kérek mindenkit, hogy akire számíthatunk, az tegye fel a kezét, írja ide a kommentbe, hogy velünk tart.

Hozzászólások

NyöZö, az van, hogy ezen a héten még kezdjük el a folyamatot, jöjjön bele mindenki, küldje a képet, ilyenek - és a jövő vasárnap lesz az első feladvány. Tehát mindent jól értesz, csak az elején ez a csonka hét okán még szabad mindenkinek minden. :) aztán jövő vasárnap Ingrid kezdi a sort a feladványával. :)

Ha jól értelmezem, akkor ugye ma kezdünk. :) az első feladat kiosztása valaki által (gondolom Zsolt Te indítasz majd) pedig vasárnap érkezik, és a következő kiosztásig ér -- azaz akkor a következő két napban úm. nincs feladat. Tudom amúgy is csak egy napon kötelező aheti játék, de én morfondírozok azon, hogy - nem kötelező érvénynel persze -- a heti feladat köré építem majd valahogy a heti képeket.

Roland, minden szuper - a file nevébe majd a pontok nem kellenek a dátumba, tehát ez helyett szekelyroland16.06.29_1.jpg ez kellene szekelyroland160629_1.jpg, de minden oké, kinn is van már a 365-ben a résztvevők oldalainál. 

Szia Zsolt!

Kicsit késve, de beküldtem a 365-ös nyitóképet. Címnek muszáj voltam valamit adni, ígyhát akkor a jól bevállt XY 365 napja lett. Remélem nem bénáztam el semmit. Ha igen, remélem tudjátok esetleg korrigálni, ha nem, feltöltöm még egyszer szívesen. Ha minden jó, hajrá az elsejei induláshoz, bevallom izgulok/félek is tőle. Izgalmas lesz! :)

AZ ide meg az oda ugyanoda megy :) Csak azért van kétszer, hogy ne kelljen keresni. A nyitóképhez nem kell címet adni, mert annak a címe az lesz, hogy Gyulovics István 365 napja. És várunk! 

 

Jövök, csinálom.

Zsolt, értetlenkednék kicsit mielőtt butaságot csinálok:

látom ide is fel lehet tölteni képet. Ide töltsem fel a nyitóképet, vagy szokásos módon?

Cím legyen valami 365 nyitókép, vagy csak a saját nevük, vagy más?

Lehet, hogy lefutott téma, csak itt nem láttam a hozzászólásokban...

Köszönöm.

Gergő, ok, ha megvan a nyitókép, azt elküldheted előbb is akár. 

 

van új hardver, minőség ápgrédelve, nyitókép f@sz@ lesz, feltöltés is menni fog majd így, amint lesz netem. 

ezért fogok valószínűleg csak később csatlakozni...

Ma már sajnos nem tudok, de holnap csinálok egy fekvő nyitóképet magamról. Ha az még nem késő :)

Roland, örülök neked, hogy jössz, gyűjtőt csinálok, amikor van már nyitóképed. A filenév a látszótéren mindig ugyanaz: vezetéknévkeresztnévÉÉHHNN_1.jpg - ami a dátumot illeti, csak abban van variáció: ha a 365-be küldesz, akkor a dátum az, amikor a kép készült, ha bárhová máshová, akkor a dátum a feltöltés dátuma. Ebben az esetben, mármint a nyitóképnél mindegy, hogy melyik dátumot használod, erre majd csak a napi képnél kell figyelni, hogy ha mai a kattintás, akkor mai a dátum is. A méretre is figyeljetek, már nem csak 800 pixel lehet a méret, hanem akár 1280 is. 

Gergő, a netet is meg kell oldani, meg azt is, hogy legyen nyitóképed, meg azt is, hogy majd a feltöltést is alkalmazd. 

Halihó Zsolt!

Akkor ezennel csak belevágok én is ebbe az évbe, kérlek, készíts nekem is egy gyűjtőoldalt. A nyitóképről vannak kérdéseim, hogy, hova, milyen fájlnévvel töltsem fel? (mondjuk még meg is kellene csinálni, mert csak álló van :D )

hahó. jövök. mivel a netem odakünn még meg kell oldanom valahogy, kis késéssel valószínű, de jövök.

Új hozzászólás