Hozzászólások

0
Értékelem!

Igen, a tenyér szerintem is kicsit világosabb lett a kelleténél. Ez a pár centi amivel közelebb volt a fényhez, elég volt ahhoz hogy világosabb legyen, utómunkával pedig nem tudtam igazán jól megoldani, mert azonnal buktatta a dolgot, pedig nem először maszkoltam... Leginkább a FF konverziónál a vörös szűrővel játszottam, az csökkentette a differenciát, de nagyon nem lehetett, mert az meg ufósítja a szemet, és megöli a bőr textúráit. Köszi a figyelmed!

1
Értékelem!

Nekem nagyon tetszik. Kicsit talán világos a tenyér, de amúgy nagyon jól viszi a két kéz a tekintetet a szemre.

2
Értékelem!

Ez egy érdekes kérdés fele mutat. Ugyanis mostanában - utóbbi években - ismerkedem vagy próbálkozom azzal is, hogyan lehet nem szavakra fordíthatóan elmondani valamit (Én ugyanis eredendően nagyon sarkított, és pragmatikus alkat vagyok - szerintem) Itt viszont egy állapotról szeretnék mutatni valamit, ami nem konkrét, de ténylegesen vannak benne kényelmetlen hangulatok. Mindezért nagy örömmel fogadom, hogy ez az észrevételed, véleményed, de nem akarom elhitetni, hogy ez egy kifundált cél lett volna. Így ez nekem is egy felismerés. Köszönöm a figyelmed!

1
Értékelem!

A tekintet és a kéztartások disszonanciája kényelmetlen érzéseket ébreszt bennem. Ha ez volt a cél, akkor ezt remekül sikerült megoldanod.

0
Értékelem!

Köszi, de ez már a + :) Az 50 már megvolt egy hónapja. Csak mit adjak címnek egy ilyennek?

0
Értékelem!

Épp ma? Boldogok akkor. És legyen jobb, mint az én ötvenem, mert az eddig kutyagumis.

Új hozzászólás