Konzol

Konzol

Azt kell mondjam, hogy ez az egyik legerősebb önkép a Látszótéren, és arra szeretnélek biztatni, hogy ne add alább, ez az út bár nem egyszerű, és nyilvánvaló, hogy meg kell találd benne egyrészt a magad örömét - még ha fura is örömről beszélni egy ilyes úton - másrészt a technikát is, viszont ami a leglényegesebb, és amiben magasra tetted a mércét, az az önmagunkkal szembeni legfontosabb alkotói elvárás, az őszinteség. Ez, ami fontos ennél a képnél, persze lehet említeni Dalí hasonlatos támaszait, vagy a négyzethálós térforma bolondítását a forgatással, a szerkezetet ezzel az átlós renddel, de a lényeg nem itt van, ez csak a forma, ami persze fontos. A lényeg abban rejlik, hogy a tökéletességet kereső és istenítő világban a magunk tökéletlen történeteit vállaljuk, a saját testünket, múltunkat, akár az öngyilkossági kísérleteinket, akár a bütyköt a lábunkon - és igen, mindezt úgy kell tudni tálalni, hogy értelmezhető legyen, befogadható, és esztétikailag megformált. Köszönöm! Folytasd! (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Ez a toredezett koszos csempe onmagaban is nagyon jo. Meg a festekfoltos villa.

Kedves Brigitta! Azt írod, hogy kezdő fotós vagy. Nos, ez a képed bármely elismert fotósnak is dicséretére válhatna. Nagyon őszinte és nagyon erős tartalom egyesül egy szinte zseniális formai megoldással. Csak arra tudlak biztatni, hogy fotózz minél többet!

Döbbenetes üzenet ez, Brigitta.

Most morbid lenne ha azt mondanám, hogy ízületnél nem vágunk? Viszont a kép többi része tetszik, főleg hogy a kövek rendezettsége ki van mozdítva és nem illeszkedik a kép szélekhez stb.. mintha épp.. khm.. ráborulna az illető a kőre...
Tetszik, ütős önportré

peace, p

Én is erős és drámai képnek érzem ezt, nehéz hozzászólni.

Hátborzongatóan jó a kép.

Szerintem itt pont talalo az izuletnel vagas. A kep erositi a szabalyt.

Hosszan gondolkodtam, hogy mit is reagálhatnék...
Köszönöm a hozzászólásokat, és az elemzést.
Nyugi, az életem remélem nem ennyire fekete-fehér.
Még egyszer köszönöm, mindenkinek!!!

Blis,

Fekete című rádióműsoromhoz ezt a képet választottam. Köszönöm!

clio

Valahol sajnálom, de mindenképpen megtisztelő.
Köszönöm
Blis

Új hozzászólás