Legyél az önkéntesünk!

A Pedellus és az Adásvezető önkénteseket keres a LátSzóTér Alapítvány és a latszoter.hu oldal működtetéséhez, fejlesztéséhez az alábbi feladatok ellátására:

Esemény- és kiállításfigyelő
Elvégzendő munka: Közösségi portálok, művészeti oldalak látogatása, az ott megjelenő hírek, események, kiállításmegnyitók információinak begyűjtése, azokból a LátSzóTér tagjai és látogatói számára lényegesek kiválogatása, majd ezek képi illusztrációval történő publikálása a Társalgó rovatban.
Szükséges ismeretek/képességek: Szövegszerkesztő, internethasználat, tartalomkezelő rendszer (Drupal) alapszintű ismerete vagy elsajátítása iránti hajlandóság.
Munkaidő: Napi fél-egy óra.

Pályázatfigyelő
Elvégzendő munka: Az Alapítvány témaköreiben megjelenő pályázatok rendszeres figyelése, összegyűjtése, csoportosítása, elküldése.
Szükséges ismeretek/képességek: Szövegszerkesztő, internethasználat, levelezés.
Munkaidő: Napi 30 perc.

Pályázatíró és -menedzser
Elvégzendő munka: A pályázatok közül a kuratórium által jóváhagyottak megírása, menedzselése, a projekt szükség szerinti követése.
Szükséges ismeretek/képességek: Pályázatírói tapasztalatok, projektmenedzsment-szemlélet.
Munkaidő: Heti 2 óra.

Marketinges munkatárs
Elvégzendő munka: A latszoter.hu hirdetési felületeinek értékesítése, marketingstratégia kidolgozása, a lehetséges támogatók, szponzorok felkutatása, a támogatói rendszer menedzselése.
Szükséges ismeretek/képességek: Marketingmenedzsment ismeretek és gyakorlat.
Munkaidő: Heti 1 óra.

Jelentkezni a alapitvany kukac latszoter pont hu e-mailcímen lehet folyamatosan, a vállalt feladat megjelölésével.