Archívum

Viki Mihályi Barbi, intermédia művésszel beszélgetett művészetről, külföldről és természetesen a női létről.

A kazuár körüljár különböző, egymásba illő és nem illő szerveket. Alul, felül, kívül, belül, elöl, hátul. Nem kapkod bolhák után.

Három téma Jóska egy órányi csellókísérte műsorából, amely élénk chatreagálást váltott ki egészen addig, amíg a színes hírekre nem került sor.
A 2011-11-07-ei műsor ismétlése.

A műsor során egy komoly-zenei iskolai programot felépítő szakmai folyamatnak és a rendelkezésére átalakított-megújított iskolaépületnek a felépítéséről beszélgetünk. A helynek az izgalmas szakmai-pedagógiai programját építette fel Makovecz Pál igazgató kollégáival, s hozzájuk szervesen kapcsolódott Csernyus Lőrinc Ybl-díjas építész és munkatársa, az új Szent István Zeneház programját szolgáló épületet megtervezve-kivitelezve. Ők Péterfi Ferenc és Sain Mátyás műsorának vendégei.

Hegyi újra egyedül a mikrofonnál, megtorpanva, lamentálva, útkeresve. Gothár Péter is szóba kerül, zenél az Analog Balaton magában és a Dalfutárban is.

Ismét moziba megyünk, és színes szélesvásznú, fekete-fehér némafilmes változatos kalandokba keveredünk Lubitsch rendezésében...

Dick és Doors, második rész.
A 2011. 04. 11-ei műsor letöltése.

Bara Péter, a Scherzo szerkesztője Thuróczy Gergely kutató-muzeológussal beszélget.
A műsor első felében Vlagyimir Szemjonovics Viszockijra emlékeznek Demeter Judittal, a második részben Rejtő és Szeged kapcsolata kerül terítékre.

Az ISBN egészen különleges szerepet tölt be a budapesti kulturális életben, így régóta szerettünk volna már a függöny mögé lesni. Végre eljött a várva várt pillanat!
Bence Istvánkó Beával, a galéria vezetőjével beszélgetett az ISBN múltjáról, jelenéről és jövőjéről.

Könyvkereskedelem, borzongás és szócikkek lebegő kertek hangjaira, valamint színes hírek, alkotják Jóska műsorát.
A kvízkérdés: Prokofjev melyik műve köti össze, amit hallunk?
A 2012. 03. 19-ei műsor ismétlése.

És hogyan tanulják meg érvényesíteni az igazságukat?
A Kapocs Ifjúságsegítő Magazinban Sárik Eszterrel Szabó András beszélgetett.