Az értékelésről

A beküldött fotók - akár a feladatmegoldásokra, akár szorgalmiként kerülnek beküldésre - rendszeres időközönként írásos elemzést kapnak, melyekre várjuk a reakcióitokat. Ha rendszeresen elmarad tőled a visszajelzés, szó nélkül hagyod a képértékelő elemző munkát, akkor idővel elemzést sem fogsz kapni. Ugyanis ez nem egy hirdetőfal, fészbúk vagy képmegosztó, hanem a párbeszéd helye, ami csak veled együtt működhet. Egymásnak segíthetünk, ami szavak nélkül nem megy.

A képeidre az elemzésen kívül csillagokat is kaphatsz, mintegy összefoglalásaként a leírottaknak. Ezeket a profiloldaladon és az Osztálynaplóban gyűjtjük össze. Ha a kép jól sikerült, egy, két vagy három csillagot is kaphatsz, attól függően, hogy a megoldásod mennyire felel meg a kitűzött céljaidnak, mennyiben hordoz kompozíciós, esztétikai értékeket. Az ismétlésre visszaadott munkák, és a szorgalmi képek nem kapnak csillagot.

A Látszótér ingyenes, az Alapítvány támogatásával segíthetsz a működtetésben. Ha úgy gondolod, hogy szeretnél személyre szabott, vezetett fejlesztésben részt venni, van lehetőség a konzultációra is: jelentkezz tagnak a Zártosztáyba. Várjuk munkáid!

Kommunikáljatok, beszélgessetek egymással, hogy egymás gondolatait megismerve szélesíthessük látókörünket. A Látszótér eszköz, használd!