A moderálásról

Azt szeretnénk, hogy a látogatók és a beiratkozott tagok minél több örömet leljenek az Látszótérben. Ez néha moderálás nélkül nem megy. Kétféle moderálás van. Az egyik a szövegeké, a másik a feltöltött képeké, filmeké.

Hozzászólások esetében - kommentároknál, fórum bejegyzéseknél - az alapvető társalgási normákat vesszük alapul. Beszélgetni szeretnénk veletek, képekről, filmekről, rádióról, közösségi életről és mindarról, ami ehhez kapcsolódik. Mindenki szabadon elmondhatja a véleményét, kritikai meglátását, amíg azt nem minősítésként teszi és meg is indokolja. A közösség kerüli a napi pártpolitizálást, és tiszteletben tartja mindenki személyiségi jogait. Ennek biztosításáról szól a beszélgetések moderációja, mederben tartása.

A másik fontos terület a feltöltött anyagok ellenőrzése és szelekciója, hogy mi kerülhet fel az oldalra. Csak olyan munkákat töltsetek fel, amit ti magatok készítettetek. Ez nem egy újabb video- vagy fotómegosztó oldal. Rátok vagyunk kíváncsiak.

Ha a feltöltött anyag minősége vagy tartalma kritikus, erről minden esetben emailt kaptok, így mód van a kérdés megbeszélésére. Ellenőrizd, hogy működő és érvényes mailcím legyen megadva a profilodban. Azzal, hogy egy munkát - fotót, filmet, írást - vagy egy hozzászólást, kommentárt, elemzést elküldesz az Látszótérre, feltöltesz az oldalra, elfogadod azt, hogy a feltöltött anyag vagy írás megjelenjen az oldalainkon.

Az oldalhoz tartozik egy chat is. Ott nem szeretnénk a beszélgetéseket moderálni, arra kérünk, hogy használd úgy a chat oldalt, ahogy egy társaságban személyesen beszélgetnél, légy tekintettel a többiekre.