Műsorkészítőink

Alexovics Ingrid

A rádió nekem közösségi tér, és azt csinálom benne, amit egyébként is szoktam: beszélgetek. Na jó, néha az is előfordul, hogy magamban beszélek.

Aureliano

Hallgatok, olvasok, néha írok. Ritkán beszélek is.

Bach Viktória

Kéthetente Miklósi Bencével vezetjük a Murphy törvényét, amelyben bármi megtörténhet.

Bagi Tamás

Emocionális embernek tartom magam, ezért kéthetente, péntek esténként jelentkező Véleményes című élő rádióműsoromban próbálom megosztani mindenkivel gondolataim állandó társaim, Török József és Hegyi Zsolt társaságában hírekről, közéletről, közérzetről. Egyszer azért hallgass bele! Jó étvágyat kívánok!

Bobák Csaba

Egy magyar-angol Mole. Diszlekszikus felolvasóest szerda esténként. Innen tiszta időben éppcsak lehet látni a spektrum szélét. Hogy melyiket? Aha...

Egri Imre

Gyere, hallgasd a Rissz-rossz teraszt! Időközben a teraszból félig raktár lett, hogy a lakás ne legyen tele kistévékkel, monitorokkal, gépekkel. Ezután még az eddigieknél is több szó esik majd a retro számítógépekről és hasonló haszontalanságokról.

Füleki András

Kálmánnal és Auval beszélgetünk havonta a bármiről. Is. Az biztos, hogy mi jól szórakozunk. Minden más bónusz.

Gerlei Gábor

Csütörtök este nyolckor a vakot vezető világtalan, máskor a süketekkel társalgó motyogós.

Hegyi Zsolt

Kéthetente kedd esténként nyolctól Garázsmenet a zen-taxival. Bízd rám magad, retúrjegyet kapsz egy utazásra, közben beszélgetünk. 55 percnél alig több, az útirány ismerős lehet, de az úticél nem tudható. Ma még nem.

Miklósi Bence

A Murphy törvénye adás egyik műsorvezetőjeként igyekszem érdekes és aktuális témákról beszélgetni, megspékelve személyes élményekkel és persze véleménnyel. Ebbe az adásba bármi belefér, gyertek, hallgassátok.

Nagy Kálmán

2018-ban indult a SZELEP c. adás Miles-al. Főleg zenéről beszélgettünk, itt még volt tematika. 2021-ben a KÉRDÉSTENISZ c. műsort kezdtük el Au-val és Miles-al. Itt már nyílt a tudat és nem csak zenéről beszéltünk, hanem másról is. De az igazi megvilágosodás 2022-ben jön el, amikor mindenféle tematika nélkül beszélgetünk és végre így érezzük jól magunkat a NEMZENE? c. Műsorral.

Nagy Zoltán A.

Négyhetente, hétfőn este 8 órától Novotny Orsival közösen GórCső alá vesszük a minket érdeklő, vagy velünk megtörtént dolgokat. Az elmúlt évadban sokat kirándultunk is, a közben rögzített BakancsNapló fantázianevű adásaink reméljük idén is folytatódhatnak.

Novotny Orsi

A GórCső adását szerkesztem Nyözövel együtt. Páratlan párosunk minden második kedden kerül adásba.

Osztap Bender

Osztap Bender a nagy kombinátor, azaz a rádió agya. Életrajzából rendszerint csak egyetlen részletet volt hajlandó elárulni: „Apám - szokta mondani - török alattvaló volt.”

Török József

Amikor épp műsorkészítősködöm, kéthetente pénteken a legnagyobb szomszédunk történelmével, kultúrájával, és a közös kapcsolódásainkkal foglalkozom. Jössz hallgatni, ugye?