Műsorkészítőink

Alexovics Ingrid

A rádió nekem közösségi tér, és azt csinálom benne, amit egyébként is szoktam: beszélgetek. Na jó, néha az is előfordul, hogy magamban beszélek.

Aureliano

Hallgatok, olvasok, néha írok. Ritkán beszélek is.

Bach Viktória

A Vászon és Ernyő műsorai legfőképpen, de nem kizárólagosan filmekről, mozgóképekről és egyéb kulturális dolgokról szólnak - saját vélemények alapján.

Bagi Tamás

Emocionális embernek tartom magam, ezért kéthetente, péntek esténként jelentkező Véleményes című élő rádióműsoromban próbálom megosztani mindenkivel gondolataim állandó társaim, Török József és Hegyi Zsolt társaságában hírekről, közéletről, közérzetről. Egyszer azért hallgass bele! Jó étvágyat kívánok!

Bobák Csaba

Mole és ami eszembe jut róla. Meg Csabáliák a Rumliban, amikor nem Mole. 2019 őszétől pedig újra Mole, elölről. Második kiadás, Reloaded, avagy Újratöltve. Az első túl hosszú műsorcímbe, a második túl angol, a harmadik egyszerűen csak furcsán néz ki leírva. Vagy, ahogy felhívták rá a figyelmemet, emlékeztethet egy félig vagy teljesen kiivott pohárra. A lényeg, hogy a történet újrakezdődik.

Egri Imre

Gyere, hallgasd a Rissz-rossz teraszt! Kicsit kopott a kövezet, de olcsó a fröccs és a tető árnyékában bármit jó hangulatban lehet megvitatni. Elvicceljük a komoly kérdéseket és talán a mosoly álarca mögé is bekukkantunk néha. A könyvespolcon retro-számítógépes és sci-fi kockairodalom mellett bölcsész és teológus témák is megférnek, érteni egyikhez sem értünk túlzottan, de gondolni sokmindent gondolunk róluk. Az agnosztikusoknak külön üres polcot tartunk fenn. Teraszolás minden második (B) hét hétfő este 8 órától, viszlát a cseten.

Gerlei Gábor

Csütörtök este nyolckor a vakot vezető világtalan, máskor a süketekkel társalgó motyogós.

Hegyi Zsolt

Kéthetente kedd esténként nyolctól Garázsmenet a zen-taxival. Bízd rám magad, retúrjegyet kapsz egy utazásra, közben beszélgetünk. 55 percnél alig több, az útirány ismerős lehet, de az úticél nem tudható. Ma még nem.

Nagy Zoltán A.

Kéthetente kedden esténként Novotny Orsival közösen GórCső alá vesszük a minket érdeklő, vagy velünk megtörtént dolgokat. Az elmúlt évadban sokat kirándultunk is, a közben rögzített BakancsNapló fantázianevű adásaink reméljük idén is folytatódhatnak.

Novotny Orsi

A GórCső adását szerkesztem Nyözövel együtt. Páratlan párosunk minden második pénteken kerül adásba.

Osztap Bender

Osztap Bender a nagy kombinátor, azaz a rádió agya. Életrajzából rendszerint csak egyetlen részletet volt hajlandó elárulni: „Apám - szokta mondani - török alattvaló volt.”

Török József

Amikor épp műsorkészítősködöm, kéthetente pénteken fecserészünk élőben botorságokról Zsolttal Tamagucci Véleményesében; a másik péntekeken pedig bevezetlek az orosz irodalom nagyjaiba művelődési és történeti keretben. Jössz hallgatni, ugye?