Műsorkészítőink

Alexovics Ingrid

A rádió nekem közösségi tér, és azt csinálom benne, amit egyébként is szoktam: beszélgetek. Na jó, néha az is előfordul, hogy magamban beszélek.

Bagi Tamás

Emocionális embernek tartom magam, ezért kéthetente, péntek esténként jelentkező Véleményes című élő rádióműsoromban próbálom megosztani mindenkivel gondolataim állandó társaim, Török József és Hegyi Zsolt társaságában hírekről, közéletről, közérzetről. Egyszer, azért hallgass bele! Jó étvágyat kívánok!

Bistei Bence

Kedvenc tanárom első előadásából szeretnék idézni, ami sokkal érdekesebb, mint egy sima bemutatkozás. “Kezdjük is az előadást jog, jog, jog, jog, jog, jog, jog, jog, jog, jog, jog, jog, jog, jog, jog, jog, jog, jog, jog, jog, jog, jog, jog, jog, jog, jog, jog, jog, jog, jog, jog, jog, jog, jog. Most egy kicsit nehezebb rész jön polgári jog, polgári jog, polgári jog, polgári jog, polgári jog, polgári jog, polgári jog, polgári jog, polgári jog, polgári jog, polgári jog, polgári jog, polgári jog, polgári jog.”

Dr. Bistei Attila

Kéthetente kedvenc műsorvezetőmmel közösen beszélgetünk a melegzuhany alatt és az a célom, hogy mindenki megfürödjön abban a témában, ami aktuális, mert ez valakit éget, valakit megfagyaszt, de közönbösen senkit nem hagyhat.

Frantisek Balga

Csak ülök és böngészek. Hol az éppen olvasott könyvekben, jegyzeteimben, szaklapok, napilapok, laptopok webes felületén, általában és általánosságomban elmerülve, kimerülve és bolyongva az egykori csehszlovák határ mentén, szomszédos, közeli és távoli városok, emberek, természet és termőföldek közelségében. Egyszerű halandóként, nyelveket kóstolgató, naponta fotózgató, fegyvertelenül is véleményekre vadászó, nős, két felnőtt gyermek apjaként szólok majd hozzátok minden második hétfőjén a hónapnak, ékes palócságommal, itt-ott különös szóhasználatommal, fogalmazásommal. Nézzetek be hozzám akkortájt és máskor is, mert érdekes zenei egyvelegek nélkül lehetetlen megszerkeszteni a hétköznapiasság súlyos terhe alatt roskadozó műsort, így a chaten együtt szabadulhatunk meg a felesleges kilóinktól, mindent kifirkálva magunkból. Szeretettel várok mindenkit!

Gerlei Gábor

Csütörtök este nyolckor a vakot vezető világtalan, máskor a süketekkel társalgó motyogós.

Hegyi Zsolt

Kéthetente kedd esténként nyolctól Garázsmenet a zen-taxival. Bízd rám magad, retúrjegyet kapsz egy utazásra, közben beszélgetünk. 55 percnél alig több, az útirány ismerős lehet, de az úticél nem tudható. Ma még nem.

Iványi Gabriella

Kéthetente kedden este 8-kor kinyitom a ringyes-rongyos kis kockásfüzetem, azt valami műsorféle mindig lesz belőle. Olyan izé, olyan naplóféle, olyan na...az hát, egy migráns naplója. Liebe grüße!

Molnár Andrea

Kéthetente pénteken, 20:00-kor, Serendipity. Ez a kifejezés egy szóban lefordíthatatlan magyarra, értékes dolgok váratlan felfedezésének mágikus képességét jelenti. Kinek mi az értékes? Ki mibe botlik bele váratlanul vagy ismer fel valamit, aminek aztán megörül vagy lefoglalja napokig, hetekig, évekig. Gyakran érzékelem azt, hogy ilyen véletlenek miatt találom meg azokat a dolgokat, amikre nekem pont szükségem van, legyen az fontos a későbbiekben vagy egyszerűen csupán szórakoztató. Igyekszem megosztani veletek két hetente azokat a dolgokat, amik engem foglalkoztatnak, amik számomra érdekesek, aztán meglátjuk, remélhetőleg számotokra is az lesz. Gyertek a chatre, én is ott leszek!

Nagy Zoltán A.

Kéthetente pénteken 21h kezdettel hallható a Látszótér RádióbanNovotny Orsival közös, Górcső című műsorunk. Ebben mindig egy egy általunk (azaz hangsúlyotzottan szubjektív) fontosnak, érdekesnek, aktuálisnak tartott témát boncolgatunk, azaz másképpen mondva: veszünkk górcső alá. Időnként a BakancsNapló rovatunkban gyalogszerrel elkövetett kirándulásainkról számolunk be.

Novotny Orsi

A GórCső adását szerkesztem Nyözövel együtt. Páratlan párosunk minden második pénteken kerül adásba.

Osztap Bender

Osztap Bender a nagy kombinátor, azaz a rádió agya. Életrajzából rendszerint csak egyetlen részletet volt hajlandó elárulni: „Apám - szokta mondani - török alattvaló volt.”

Török József

Amikor épp műsorkészítősködöm, kéthetente pénteken fecserészünk élőben botorságokról Zsolttal Tamagucci Véleményesében; a másik péntekeken pedig szellemi táplálékot nyújtok neked - az év elején például apáról, testvérről satöbbi. Jössz hallgatni, ugye?