Műsorkészítőink

Alexovics Ingrid

A rádió nekem közösségi tér, és azt csinálom benne, amit egyébként is szoktam: beszélgetek. Na jó, néha az is előfordul, hogy magamban beszélek.

Aureliano

Hallgatok, olvasok, néha írok. Ritkán beszélek is.

Bach Viktória

A Murphy törvénye arról a káoszról szól, ami éppen a fejemben uralkodik. Norvégiáról, kötésről, slow movementről, meg az adás címének múzsájáról, Murphyről, az erdélyi kopóról.

Bagi Tamás

Emocionális embernek tartom magam, ezért kéthetente, péntek esténként jelentkező Véleményes című élő rádióműsoromban próbálom megosztani mindenkivel gondolataim állandó társaim, Török József és Hegyi Zsolt társaságában hírekről, közéletről, közérzetről. Egyszer azért hallgass bele! Jó étvágyat kívánok!

Bobák Csaba

Egy magyar-angol Mole. Diszlekszikus felolvasóest szerda esténként. Innen tiszta időben éppcsak lehet látni a spektrum szélét. Hogy melyiket? Aha...

Egri Imre

Gyere, hallgasd a Rissz-rossz teraszt! Időközben a teraszból félig raktár lett, hogy a lakás ne legyen tele kistévékkel, monitorokkal, gépekkel. Ezután még az eddigieknél is több szó esik majd a retro számítógépekről és hasonló haszontalanságokról.

Füleki András

Kálmánnal kéthetente szerdán Szelepezünk. Rendkívül okosakat mondunk bármiről ami zene. Hogy melyikünk érti jobban a témát, azt jól mutatja, hogy Kálmánnak a nagybőgő jutott, nekem meg a fejhallgató. Így megy ez.

Gerlei Gábor

Csütörtök este nyolckor a vakot vezető világtalan, máskor a süketekkel társalgó motyogós.

Hegyi Zsolt

Kéthetente kedd esténként nyolctól Garázsmenet a zen-taxival. Bízd rám magad, retúrjegyet kapsz egy utazásra, közben beszélgetünk. 55 percnél alig több, az útirány ismerős lehet, de az úticél nem tudható. Ma még nem.

Nagy Kálmán

Az élet úgy szép, ha színes. Ezért arra gondoltam, hogy kipróbálom magam a rádiózásban, lesz ami lesz. Miles cimborámmal közösen a SZELEP c. műsort fogjuk szeptembertől elkezdeni, ahol elsősorban zenei kérdésekről ejtünk szót a mi szájízünk szerint. Egyelőre nem szűkítem jobban a kört, hadd alakuljon magától.

Nagy Zoltán A.

Kéthetente kedden esténként Novotny Orsival közösen GórCső alá vesszük a minket érdeklő, vagy velünk megtörtént dolgokat. Az elmúlt évadban sokat kirándultunk is, a közben rögzített BakancsNapló fantázianevű adásaink reméljük idén is folytatódhatnak.

Novotny Orsi

A GórCső adását szerkesztem Nyözövel együtt. Páratlan párosunk minden második kedden kerül adásba.

Osztap Bender

Osztap Bender a nagy kombinátor, azaz a rádió agya. Életrajzából rendszerint csak egyetlen részletet volt hajlandó elárulni: „Apám - szokta mondani - török alattvaló volt.”

Török József

Amikor épp műsorkészítősködöm, kéthetente pénteken fecserészünk élőben botorságokról Zsolttal Tamagucci Véleményesében; a másik péntekeken pedig bevezetlek az orosz irodalom nagyjaiba művelődési és történeti keretben. Jössz hallgatni, ugye?