Műsorkészítőink

Alexovics Ingrid

A rádió nekem közösségi tér, és azt csinálom benne, amit egyébként is szoktam: beszélgetek. Na jó, néha az is előfordul, hogy magamban beszélek.

Aureliano

Hallgatok, olvasok, néha írok. Ritkán beszélek is.

Bach Viktória

A Vászon és Ernyő műsorai legfőképpen, de nem kizárólagosan filmekről, mozgóképekről és egyéb kulturális dolgokról szólnak - saját vélemények alapján.

Bagi Tamás

Emocionális embernek tartom magam, ezért kéthetente, péntek esténként jelentkező Véleményes című élő rádióműsoromban próbálom megosztani mindenkivel gondolataim állandó társaim, Török József és Hegyi Zsolt társaságában hírekről, közéletről, közérzetről. Egyszer azért hallgass bele! Jó étvágyat kívánok!

Bobák Csaba

Mole. Meg ami eszembe jut rola vagy tole fuggetlenul. De foleg Mole.

Füleki András

Kálmánnal kéthetente szerdán Szelepezünk. Rendkívül okosakat mondunk bármiről ami zene. Hogy melyikünk érti jobban a témát, azt jól mutatja, hogy Kálmánnak a nagybőgő jutott, nekem meg a fejhallgató. Így megy ez.

Gerlei Gábor

Csütörtök este nyolckor a vakot vezető világtalan, máskor a süketekkel társalgó motyogós.

Hegyi Zsolt

Kéthetente kedd esténként nyolctól Garázsmenet a zen-taxival. Bízd rám magad, retúrjegyet kapsz egy utazásra, közben beszélgetünk. 55 percnél alig több, az útirány ismerős lehet, de az úticél nem tudható. Ma még nem.

Iványi Gabriella

Kéthetente péntek este 9-kor kinyitom a ringyes-rongyos kis kockásfüzetem, azt valami műsorféle mindig lesz belőle. Olyan izé, olyan naplóféle, olyan na...az hát, egy migráns naplója. Liebe grüße!

Molnár Andrea

Kéthetente szerdán, 20:00-kor, Serendipity. Ez a kifejezés egy szóban lefordíthatatlan magyarra, értékes dolgok váratlan felfedezésének mágikus képességét jelenti. Kinek mi az értékes? Ki mibe botlik bele váratlanul vagy ismer fel valamit, aminek aztán megörül vagy lefoglalja napokig, hetekig, évekig. Gyakran érzékelem azt, hogy ilyen véletlenek miatt találom meg azokat a dolgokat, amikre nekem pont szükségem van, legyen az fontos a későbbiekben vagy egyszerűen csupán szórakoztató. Igyekszem megosztani veletek két hetente azokat a dolgokat, amik engem foglalkoztatnak, amik számomra érdekesek, aztán meglátjuk, remélhetőleg számotokra is az lesz. Gyertek a chatre, én is ott leszek!

Nagy Kálmán

Az élet úgy szép, ha színes. Ezért arra gondoltam, hogy kipróbálom magam a rádiózásban, lesz ami lesz. Miles cimborámmal közösen a SZELEP c. műsort fogjuk szeptembertől elkezdeni, ahol elsősorban zenei kérdésekről ejtünk szót a mi szájízünk szerint. Egyelőre nem szűkítem jobban a kört, hadd alakuljon magától.

Nagy Zoltán A.

Kéthetente péntek esténként Novotny Orsival közösen GórCső alá vesszük a minket érdeklő, vagy velünk megtörtént dolgokat. Az elmúlt évadban sokat kirándultunk is, a közben rögzített BakancsNapló fantázianevű adásaink reméljük idén is folytatódhatnak.

Novotny Orsi

A GórCső adását szerkesztem Nyözövel együtt. Páratlan párosunk minden második pénteken kerül adásba.

Osztap Bender

Osztap Bender a nagy kombinátor, azaz a rádió agya. Életrajzából rendszerint csak egyetlen részletet volt hajlandó elárulni: „Apám - szokta mondani - török alattvaló volt.”

Török József

Amikor épp műsorkészítősködöm, kéthetente pénteken fecserészünk élőben botorságokról Zsolttal Tamagucci Véleményesében; a másik péntekeken pedig hol azt boncolgatom a közreműködésetekkel Törökösen, mit teszünk, amit szoktunk, hol Egy szelet Európát nyújtok át. Jössz hallgatni, ugye?

Wéber Tamás

Szeretem a kihívásokat! Picit belekóstoltam már a rádiózásban Zsolttal volt egy közös műsorunk az Olimpia történelméről, tetszett és jól éreztem magam. Most megpróbálkoznék egy saját műsorral. Botladozó címet választottam a kéthetente péntekenként 21 órakor kezdődő műsornak. Miért botladozó? Először is semmi tapasztalatom és gyakorlatom, biztos sokat fogok botladozni és hibák tömkelegét fogom elkövetni. Bevallom őszintén, semmi koncepcióm a műsoraimmal kapcsolatban, minden adásomban olyan témákat fogok körüljárni, amibe pont belebotlok! Remélem botladozásaim nyitott fülekre talál! :)