Impresszum

A latszoter.hu közösségünk non-profit oldala, melyet a Látszótér Alapítvány tart fenn. Látásoktatás az interneten. Az oldal fotós, videós és rádiós publikációs lehetőséget biztosít beiratkozott tagjai számára, hogy a leckemegoldásokra kapott elemzések, visszajelzések segítségével vizuális kifejezőkészségük, önismeretük fejlődjön. Az oldal része az interneten 24 órás műsort sugárzó Látszótér Rádió. A közösség tagjai napi friss, nagyobbrészt szöveges műsorral jelentkeznek. Rádiónk tagja a Szabad Rádiók Magyarországi Szervezetének.

Balla Demeter (1931-2017)

Kossuth-díjas fotográfus, a Látszótér Alapítvány alapítója. Nemcsak életkora, de szakmai tapasztalata alapján is a legnagyobb rálátással rendelkezik a vizuális kultúrára, így megtiszteltetés, hogy szellemi vezetőként hozzájárul a közösség önfejlesztő munkájához. Demeter rendszeresen áttekinti, érdeklődéssel követi, kérésre véleményezi a beérkezett munkákat, a látottak alapján javaslatokat tesz vizuális formanyelvünk fejlesztési irányaira.

Hegyi Zsolt

A Látszótér pedellusa, a Látszótér Alapítvány kuratóriumának elnöke. 1989 óta foglalkozik fényképezéssel, szakmai fejlődését Demeter irányította. Fogadja, publikálja, véleményezi és értékeli a fotós-videós munkákat, aktív szerepet játszik az összejövetelek szervezésében, a közösségi irányvonal meghatározásában. Garázsmenet című műsora kéthetente kedd este nyolctól hallható rádiónkban.

Elérhetősége: szakkor@latszoter.hu

Török József

A Látszótér Rádió adásvezetője, a Látszótér Alapítvány kuratóriumi tagja. Pedagógusként az értékelés közben felmerült helyzetek szakmai megoldásában segít. Fogadja, gondozza, archiválja a beküldött rádióműsorokat, mentorálja a kezdő műsorkészítőket, a társrádiókkal való műsorcserékkel és a rádió még szélesebb közönséghez való eljuttatásával foglalkozik. Törökösen című műsorával kezdődik a hétvége minden második pénteken este nyolckor.

Elérhetősége: radio@latszoter.hu

Somogyi Marcell

A Látszótér weblapépítője, az oldal motorjának karmestere, drupalguru. Szabadidejében a virtuális tér játékait bűvöli.