Impresszum

A latszoter.hu közösségünk non-profit oldala, melyet a Látszótér Alapítvány tart fenn. Látásoktatás az interneten. Az oldal fotós, videós és rádiós publikációs lehetőséget biztosít beiratkozott tagjai számára, hogy a leckemegoldásokra kapott elemzések, visszajelzések segítségével vizuális kifejezőkészségük, önismeretük fejlődjön. Az oldal része az interneten 24 órás műsort sugárzó Látszótér Rádió. A közösség tagjai napi friss, nagyobbrészt szöveges műsorral jelentkeznek. Rádiónk tagja a Szabad Rádiók Magyarországi Szervezetének.

Balla Demeter

Kossuth-díjas fotográfus, a Látszótér Alapítvány alapítója. Nemcsak életkora, de szakmai tapasztalata alapján is a legnagyobb rálátással rendelkezik a vizuális kultúrára, így megtiszteltetés, hogy szellemi vezetőként hozzájárul a közösség önfejlesztő munkájához. Demeter rendszeresen áttekinti, érdeklődéssel követi, kérésre véleményezi a beérkezett munkákat, a látottak alapján javaslatokat tesz vizuális formanyelvünk fejlesztési irányaira.

Elérhetősége: balla@ballademeter.hu

Hegyi Zsolt

A Látszótér pedellusa, a Látszótér Alapítvány kuratóriumának elnöke. 1989 óta foglalkozik fényképezéssel, szakmai fejlődését Demeter irányította. Fogadja, publikálja, véleményezi és értékeli a fotós-videós munkákat, aktív szerepet játszik az összejövetelek szervezésében, a közösségi irányvonal meghatározásában. Garázsmenet című műsora kéthetente kedd este nyolctól hallható rádiónkban.

Elérhetősége: szakkor@latszoter.hu - Skype: zsoltu67

Török József

A Látszótér Rádió adásvezetője, a Látszótér Alapítvány kuratóriumi tagja. Pedagógusként az értékelés közben felmerült helyzetek szakmai megoldásában segít. Fogadja, gondozza, archiválja a beküldött rádióműsorokat, mentorálja a kezdő műsorkészítőket, a társrádiókkal való műsorcserékkel és a rádió még szélesebb közönségréteghez való eljuttatásával foglalkozik. Törökösen című műsorával kezdődik a hétvége minden pénteken este nyolckor.

Elérhetősége: radio@latszoter.hu

Sebestyén László

Fotográfus, képszerkesztő, a Látszótér Alapítvány kuratóriumának tagja. Alkotói táborok, összejövetelek szervezésével támogatja munkánkat, pályázati anyagokat értékel, elemez. Az oldal fotós részének szakmai-technikai kérdéseiben segíti a Pedellus munkáját.  Hobbija a fényképezés, Budapest, a kávéházak és a kütyük.

Elérhetősége: sebilaci@mac.com

Somogyi Marcell

A Látszótér weblapépítője, az oldal motorjának karmestere, drupalguru. Szabadidejében fúvószenével foglalkozik és a virtuális tér játékait bűvöli. Beceneve: "OSImester"

Elérhetősége: somogyi.marcell@netmives.hu

Szentgyörgyi János

A Látszótér technikusa. Kellően műszaki beállítottságú programozó internetre és bármi másra, hobbija a fotózás, valamint a tömörítési algoritmusok és egyéb lehetetlennek tűnő dolgok, jelentsen ez bármit is. Kedvence az absztrakt és a fekete-fehér, zenében pedig a rock.

Elérhetősége: puttocska@gmail.com