Felhasználói fiók

Elsődleges fülek

Kedves leendő tagunk, itt tudsz beiratkozni a Látszótérre. Ha munkáidat szeretnéd megmutatni a közösségnek, azokra elemzést szeretnél kapni, ha részt vennél közös rendezvényeinken, regisztrálnod kell. Ehhez az itt lévő űrlap mezőit (a kötelezőket csillaggal jelöltük) ki kell töltened. Az adataidat titkosan kezeljük. Bővebben erről az "Adatvédelmi tájékoztató" oldalunkon olvashatsz. Csak akkor küldd el a regisztrációs kérelmed, ha elolvastad, megértetted és elfogadtad az Adatvédelmi tájékoztatónkat!

Itt mindenki saját nevével van jelen, ezért kérünk, add meg kereszt- és vezetékneved is: erre azért is szükség van, hogy a feltöltött anyagoknak te legyél és te is maradj a gazdája. Sikeres regisztrációd után az adataid a profiloldaladon tudod módosítani, kiegészíteni.

Miután megkapod a visszajelző e-mail üzenetet (ha nem találod, keresd a spam mappában is) a sikeres regisztrációról, készítsd el és töltsd fel a házi feladatokat. Az első leckével, a bemutatkozással kezdj.

Mivel a feltöltött képek beszélgetéseket, reakciókat generálnak, azok az oldalon történő megjelenése után nincs módunk automatikus törlésre, ha arra elemzést kaptál vagy más tagunk reagált rá bármi módon, mivel törléskor mások írásai, elemzései is elvesznének. Azzal, hogy feltöltöd hozzánk a munkád, részedről fentieket elfogadottnak tekintjük. Ha a regisztrációd törölni szeretnéd, ezt a kapcsolatfelvételi oldalunkon jelezheted felénk.

Regisztrációddal elfogadod a moderálási szabályainkat, valamint ez részedről nyilatkozat is, hogy az általad feltöltött képeket, filmeket a Látszótér oldalain megjelentethetjük, és az azokon szereplő személyek hozzájárultak ahhoz, hogy te ezeket a képeket és/vagy filmeket megmutasd nekünk és a nyilvánosságnak.

Sok sikert, érezd köztünk jól magad!