Feladatok

Beiratkozott tagjaink kötött témákban küldhetik be képeiket. Indulásként kérjük, hogy az első feladatmegoldást (önarckép) készítsd el, hisz ez a bemutatkozás is. Ezt követően szabadon választhatsz, hogy melyik lentebb található feladatra küldesz be képet, de olyan szorgalmi munkát is beadhatsz, ami nem kapcsolódik szorosan egyik leckéhez sem. Egy leckét többször is megoldhatsz, sőt, kifejezetten javasoljuk is, hogy térj vissza egy-egy feladathoz, hogy új élményeid, tapasztalataid alapján a készségek elsajátítása által fejlődésed még jobban nyomon követhesd. Olvasd el a feladatok leiratait, néhány mondatban összefoglaltuk az elvárásokat.

A beküldött képeidre írásbeli elemzést, értékelést adunk. De egymás munkáinak kommentálása is fontos, hiszen mindenki örül a visszajelzésnek, főleg, ha az nem egy szavas üzenet. Fontos, hogy a feltöltött munkához szóbeli leírást is fűzz, ezzel a többieket és az elemzőt is segíted, hogy reflektálhasson arra, miképp készítetted el a képet. Ha értékelést, elemzést, kommentárt kaptál, arra adj visszajelzést, ha nem volt valami világos, kérdezz!

Azzal, hogy egy munkát - fotót, filmet, írást - feltöltesz a Látszótérre egyben nyilatkozol arról is, hogy a kép, film vagy szöveg szerzői jogaival te rendelkezel, az azon szereplő emberek hozzájárultak a közléshez, elfogadod a Moderálási Szabályainkat, és hozzájárulsz ahhoz, hogy a feltöltött anyag vagy írás megjelenjen az oldalainkon.

A Látszótér ingyenes, az Alapítvány támogatásával segíthetsz a működtetésben. Ha úgy gondolod, hogy szeretnél személyre szabott, vezetett fejlesztésben részt venni, van lehetőség a konzultációra is: jelentkezz tagnak a Zártosztáyba. Várjuk munkáid!

Amikor másokat fotózunk, filmezünk, fontos, hogy az elkészült munkát megmutassuk a modellnek, és beleegyezését kérjük a megjelenéshez. Ez védi az alkotót éppúgy, mint a modellt. Az oldalról letölthető (doc és pdf) Hozzájárulói Nyilatkozatot érdemes két példányban kinyomtatni, és a modellel aláíratni.