Feltöltés

×

Figyelmeztető üzenet

Az űrlap megtekintéséhez belépés vagy regisztráció szükséges.

Olvasd el figyelmesen az alábbiakat, mert csak a leírtak szerint feltöltött munkát tesszük közzé. Az összes mezőt töltsd ki. Az első sorba a kép, film vagy szöveg címét írd. A második sorba az a szám kerüljön, hogy melyik leckébe küldöd be a munkád, vagy hogy szorgalmi, írás, vers. Itt jelezd, ha a Zártosztályra küldesz munkát. Ha szeretnéd, hogy a Zártosztályon csak te és a Pedellus láthassátok az adott képet, azt az "A képet csak a pedellus és én láthassuk" jelölőnégyzet bekattintásával jelezd (ez csak a Zártosztályra érvényes). A leírás dobozba magyarázó szöveget írj, hol, hogyan készült a kép, mi volt a koncepciód.

A képfile neve így nézzen ki: vezeteknevkeresztnevÉÉHHNN_1, azaz a neved, a feltöltés dátuma, valamint az alsó aláhúzás után egy sorszám, hogy adott napon hányadik képed lesz feltöltve. (példa: hegyizsolt151116_1.jpg). Magyar ékezetes karaktereket ne használj!

Válaszd ki a feltöltendő file-t a számítógépeden - ha sikerült, meg fog jelenni a neve a gomb mellett - majd kattints a feltöltő gombra. Amíg a folyamat nem ért véget, ne csukd be ezt az oldalt! Ha sikerült elküldeni a munkád, a gép szól majd. Mivel mi mindent kézzel csinálunk, így a feltöltött munka nem kerül ki automatikusan az oldalra.

Azzal, hogy egy munkát - fotót, filmet, írást - feltöltesz a Látszótérre egyben nyilatkozol arról is, hogy a mű szerzői jogaival te rendelkezel, az azon szereplő emberek hozzájárultak a közléshez, elfogadod a Moderálási Szabályainkat, és hozzájárulsz ahhoz, hogy a feltöltött munkád megjelenjen az oldalainkon.

Saját biztonságod érdekében ha a feltöltött munkád olyan személyt, személyeket ábrázol, akik felismerhetőek, beazonosíthatóak, töltsd le a hozzájárulási nyilatkozat formanyomtatványunkat, (doc) vagy (pdf) formában, azt értelemszerűen töltsd ki, írasd alá és őrizd meg ezt a dokumentumot.

Ami a technikát illeti: a kép mérete 1280 pixel, a formátuma jpg. Ne használj erős tömörítést. Videónál 4:3-as képaránynál legalább 600x450, 16:9-es formátum esetén pedig legalább 800x450 pixel, vagy mov, vagy avi, vagy wmv formátumban készítsd a mentést, 50 megabájtnál több ne legyen egy file mérete. A technikai feltételekről bővebben a technikai oldalunkon olvashatsz.

Láss neki a mezők pontos kitöltésének és a feltöltésnek!