Az idei főtéma a híd, hallhatunk még hallgatni, olvasni, néznivalókról, egy ideális napról, de a zeneküldés és a szabad blokkok sem marad el.
Közreműködik Alexovics Ingrid, Aureliano, Egri Imre, Hegyi Zsolt, Hu-Yang Kamilla, Mihályi Barbara, Miklósi Bence, Szűcs Nikoletta Cliodna és Török József.

Hozzászólások

   "-Jóska tényleg meghatott a hangja alapján. -Meg, hát."
   "-Kétélű fegyver, hogy a hidat akkor égetjük fel, amikor odaérünk. -Milyen találó, jellemző az önsors-rontásunkra. -Mi vagyunk a tüske a küllők között, csak sajna a saját kerekünk. -Imre jól beletrafált."
   "-Ajánlotta a magyartanár kötelező olvasmánynak a nyárra Jankának is. -Tökéletesen stimmel. Sokrétegű, filozofikus, általános műveltség, etikai rétegek...."
   "-Érdekes, kicsit mintha Zsolt énekelne, ha tudna így. -Szívesen tenném."
   "-Én valamiért aszittem, az Analóg Balaton az a régi Balatonnak valami feldolgozása. -Igen, meg a Kodály módszer vagy mi is van."
   "-Csaba és gg is csinált játékelméletműsor-próbálkozásokat. -Aha,kellett volna hallgatnom rádiót. -Van itt archívumban érték. -Van."
   "-Én a fogoly dilemmát ötvözöm a vezérürüvel és a nem zéró összegű játszmával. -A való világban sok a természeti játszma, ez igaz."
   "-Két hang elég: egy férfi, egy nő, sok szerepben. -Profi színészekkel, akik tudnak 10-15 hangkaraktert csinálni. -Egyszer próbáltam ilyet, három szereplővel, a kérdésteniszben, eléggé megizzasztott. Ügyesen kitaláltam bele ilyen 1-2 mp-es hangeffekteket (pénzcsörgés stb.), na azt beszabogatni olyan babramunka, mint a horgolás."
   "Milesban rejlik egy a hangjával, a személyiségével, a szerepével játszani jól tudó ficek, de majd úgyis meghalljátok."
   "-Csepelen már idéntől minden suli kell fogadjon sni-st, olyan sokan lettek."
   "Háromtest probléma, kinai szerző, tök jó."

Új hozzászólás