Feltöltés

×

Figyelmeztető üzenet

Az űrlap megtekintéséhez belépés vagy regisztráció szükséges.

Figyelem: csak az itt leírtak szerint feltöltött munkát tesszük közzé. Az összes mezőt töltsd ki. Az első sorba a kép vagy szöveg címét írd. A második sorba az a szám kerüljön, hogy melyik leckébe küldöd be a munkád, vagy hogy szorgalmi, írás, vers. A leírás dobozba magyarázó szöveget írj, hol, hogyan készült a kép, mi volt a koncepciód.

A file neve így nézzen ki: vezeteknevkeresztnevÉÉHHNN_1, azaz a neved, a feltöltés dátuma, valamint az alsó aláhúzás után egy sorszám, hogy adott napon hányadik képed töltöd fel. (példa: hegyizsolt190716_1.jpg). Magyar ékezetes karaktereket ne használj!

Válaszd ki a feltöltendő file-t a számítógépeden - ha sikerült, meg fog jelenni a neve a gomb mellett - majd kattints a feltöltő gombra. Amíg a folyamat nem ért véget, ne csukd be ezt az oldalt! Ha sikerült elküldeni a munkád, a gép szól majd. Mivel mi mindent kézzel csinálunk, így a feltöltött munka nem kerül ki automatikusan az oldalra.

Azzal, hogy egy munkát - fotót, írást - feltöltesz a Látszótérre egyben nyilatkozol arról is, hogy a mű szerzői jogaival te rendelkezel, az azon szereplő emberek hozzájárultak a közléshez, elfogadod a Moderálási Szabályainkat, és hozzájárulsz ahhoz, hogy a feltöltött munkád megjelenjen az oldalainkon.

Saját biztonságod érdekében ha a feltöltött munkád olyan személyt, személyeket ábrázol, akik felismerhetőek, beazonosíthatóak, töltsd le a hozzájárulási nyilatkozat formanyomtatványunkat, (doc) vagy (pdf) formában, azt értelemszerűen töltsd ki, írasd alá és őrizd meg ezt a dokumentumot.

Ami a technikát illeti: a fekvő kép szélessége, vagy az álló kép magassága 1280 pixel legyen, a formátuma jpg. Ne használj erős tömörítést. A technikai feltételekről bővebben a technikai oldalunkon olvashatsz.