A deltaszárnyúról

A deltaszárnyúról

Szó se róla, érdekesek ezek a felhők és jó a repülő is, ha lett volna nagyobb gyújtótávú objektíved, még erősebb lehetne a dolog azáltal, hogy a gép mérete jelentősebb lenne, arányítható, de így is jó meglátás és szép pillanat. (hegyi)

Hozzászólások

Köszi az érdeklődéseteket!

Nyözö, én is valami olyasmit éreztem a képről, mintha egy nagy tenyér ujjai előtt röpködne, aztán hogy hesseget, vagy lecsap, az már a mese lenne hozzá, de igen, ezért gondoltam, hogy megmutatom, másnak is beugrik-e, bár mondom, nem fűztem össze a történetet, de kifejezetten tetszik ez a fémlegyecske dolog :))

Tamás, ez egy nagyon érdekes felhőbordázat volt. Amikor volt Bpen a majálison a Duna felett repülőbemutató, akkor készült ez.

A technikám olyan amilyen, a fekete-fehérre tudatosan utólag sem figyeltem, inkább az összbenyomásra.

Én feketét látok rajta, de nagyon izgat, hogy mi ez?

Nagyon érdekes kép. Sokáig ott van bennem a keresés, hogy na vajon ez mi a csuda lehet, és elindul a gondolatom valamiért a mikrovilág felé. Aztán erős pofonként észreveszi az ember azt a repcsikontúrt, és hirtelen összeáll az egész, visszazuhanok a nagy léptékek világába.

Aztán magamhoz tértem, és ez a sztori kezdett el bújkálni bennem: olyan ez az egész, mintha egy nagy tenyér részlete lenne a képen (amire csak az ujjak egy része fért el), ami mindjárt elkapja ezt a birodalmába szemtelenkedő pimasz kis fémlegyet. Valami felsőbb hatalom keze.

(Zárójeles kérdés: direkt vetted szűkebbre a kontasztokat? Ha jól látom se fekete, se fehér nincs a képben, és gyanítom ez tudatosan lett így hagyva)

Új hozzászólás