Másolás komolytalanul

Nem szokásom ilyet hozni, tudom nagyon konyhai, nagyon effektes (egyik hozta a másikat). Ez csak amolyan ha már megszületett, legyen meg dolog. Kis móka, kis játék, ne harapjatok érte. :)

Nekem az a dolgom, hogy elemezzek, ez van. A sárgítás borzalom, felejtős, ezt többször elmondtam már, remélve, hogy egyszer végre beérik mindenkinél, minden ilyen archaizálás gagyi. A tetoválás meg olyan ügy, hogy sajna emiatt alig vagy használható univerzális modellként, mert kivisz a hangulatból - de ha meg már van, valahogy ellensúlyozni kell, akár betekered gézzel a másik karod, ahol nincs varrva, persze ebben az esetben a gatya helyett is lehet gézt használni. A náljonszatyor durva baki, ki kell venni, megoldható lett volna. Hát, így valahogy. (hegyi)

Hozzászólások

Igen, szerkesztésnél már én is néztem hogy mi a fene, de aztán így maradt, akkor még a hasmenés erősebb volt, mint én, nem hagyott sok időt a további próbálkozásokra. Remélem, tényleg lesz majd ezekből valami!
A szépiás effekt valóban a megsárgult papír óhajtott lenni. Még a geometriai formákkal is kacérkodtam, de azt inkább elvetettem, de jobb is :)

Rögtön megismerhető a Vitruvius-tanulmány, meg a sárgás-barnás hatás is most azért van, gondolom, a megsárgult papír. De akkor már balra azt a sötét valamit leszedhetted volna. A lényeg, hogy ilyen játékokból lehet aztán valami...

Új hozzászólás