P366/001 - Sokból első

P366/001 - Sokból első

Naptarnak indult, de kiderult, hogy ennyi gyufat ilyen kis helyre nem tudok ugy lepakolni, hogy atlathato maradjon. Azert meg nem mondtam le arrol sem, de ez most legyen az, amit a cim mond.

Hozzászólások

15
Értékelem!

("mentés" után már megnyugodtam hogy elég simán csak ctrl+c/ctrl+v-ni és nincs szükség semmiféle spéci link beillesztős manőverre)
És egyáltalán nem akartam előre lelőni az utolsó képedet! Csak belefutottam a gifbe és eszbe jutott a képed...o.o...

23
Értékelem!

((pontigykell)
Mindig csak a pusztitas, mi?
Lelovi az 366. kepemet elore, na szep. :)

16
Értékelem!

((srysrynemtudomhogyankelllinketkommentelni))
http://9gag.com/gag/aGRnRpK

21
Értékelem!

"nekik szepen valaszolni meg ot perc" - így. :)

28
Értékelem!

@Tamas: ne is mondd, egyesevel ki kell oket hegyezni (ez ket ora), hogy viszonylag stabilan es fuggolegesen be lehessen szurni oket a hungarocellbe (ujabb egy ora), es igy is egyik-masik nem szurja at a bogyot, es csalen all. Igazgatas meg fel ora, kozben a csalad ragja az ember fulet, hogy ot perce indulni kellett volna uszoedzesre, nekik szepen valaszolni meg ot perc. Megfelelo elegett gyufat gyartani es a helyere tenni csak par perc, de talalni egy ugy-ahogy mukodo nezopontot, miutan rajon az ember, hogy ami 12 gyufaval mukodik, az 366-tal nem, na az ujabb fel ora (ket reszletben, merthogy kozben vegul edzesre el kellett menni). Edzes kozben nezni, ahogy fogy a feny, na az evekig tartott. :)

@NyoZo: Igen, megfordult a fejemben, hogy a mai "P366/002 - Sokbol masodik" lesz. De ugy erzem, hogy ez csak az en humorerzekemet simogatja. :) Ja, a gyufat persze nem a helyen egettem el, nem mertem kockaztatni. :)

27
Értékelem!

...és mindennap elégetsz majd egyet? Csak be ne lobbanjon a többi is... :) Szép kis Gyú Fasor, az tény.

22
Értékelem!

Nem kis (gyu)fába vágtad a fejszédet.

Új hozzászólás